Fischer var rasende efter nederlag: - Jeg troede, vi var ude

FCK tabte torsdag aften på hjemmebane til Malmø. Viktor Fischer var efter kampen ekstremt frustreret, fordi han ikke vidste, at FCK var videre.

FCK skuffede torsdag aften, da de tabte hjemme i Parken med 0-1 til svenske Malmø.

Københavnerne gik dog videre alligevel, fordi at Dynamo Kyiv mod alle forventninger ikke vandt på hjemmebane mod Lugano fra Schweiz, der ikke havde noget som helst at spille for.

Men det var Viktor Fischer ikke klar over. Ved slutfløjtet kunne man se ham råbe og være voldsomt frustreret. Spillerne fik nemlig ikke opdateringer på kampen i Ukraine undervejs.

- Ja, jeg troede, vi var ude. Jeg var ikke klar over, hvad resultatet var i den anden kamp. Jeg gik bare ud fra, at Kyiv havde vundet deres kamp. Så jeg var skuffet over at være ude lige på det tidspunkt, men ti sekunder efter kunne jeg heldigvis smile af at være videre, siger han til TV 2 SPORT.

Nederlaget betyder dog, at FCK ikke vinder gruppen. Derfor kan de se frem til en formentlig lidt hårde modstander, men det gør ikke det store for Fischer.

- Det kommer ikke til at gøre så stor en forskel, om vi er gruppevinderen. Mest af alt synes jeg bare, det er flot, at vi er gået videre. Det var mærkelig og ambivalent måde, det skete på, men vi tager det med.

Skuffet anfører

FCK-anføreren Andreas Bjelland er begyndt at spille fodbold igen efter en længere skade.

Og torsdag aften spillede han 90 minutter i midtforsvaret. Men han var ikke specielt glad, selvom holdet kan se frem til europæisk fodbold efter nytår.

- Det eneste, vi kan tage med, er, at vi er videre. Vi var lidt heldige med det andet resultat, og spillemæssigt var det ikke godt nok.

- Kampen bliver aldrig nogen køn affære. Det bliver lidt tjubang-fodbold og lidt frem og tilbage. Der var ikke rigtig nogen chancer fra hverken vores eller deres side. Så det var ikke godt nok, men vi er videre, siger Bjelland til TV 2 SPORT.

FCK er altså med i bowlen til knockout-fasen. Her kan hold som Ajax, Inter Milan, Benfica og Shakhtar Donetsk blive parret med københavnerne.

Det tænker Bjelland da ikke særlig meget over lige nu.

- Det bliver da spændende at se, hvem vi trækker op ad bowlen, men det er ikke vigtigt lige nu. Nu gælder det OB på mandag, for hvis vi taber den og kommer ti point bag Midtjylland, så kan alt andet være lige meget.

FCK er nu videre til 1/16-finalerne i Europa League, men må nøjes med en andenplads i gruppen.

Malmø vinder gruppen, da de overhalede FCK med et point på grund af sejren i Parken torsdag aften.