Fodbold

Jubelscene gik galt: - Nogle gange ved du ikke, hvorfor du gør ting

Nacho Monreal og Mikel Oyarzabal timede en jubelscene helt forkert og endte begge med at bløde, da Real Sociedad udlignede til 2-2 imod FC Barcelona.

Klapsalverne var store på Estadio Anoeta, da Alexander Isak lørdag aften sendte bolden i kassen og sikrede Real Sociedad ét point imod topholdet fra Barcelona.

Også på banen var glæden mærkbar, men da de to Sociedad-spillere Nacho Monreal og Mikel Oyarzabal ville juble over holdkammeratens scoring, gik det på ingen måde som håbet.

De to spillere kom løbende imod hinanden og sprang frem med brystet, men endte med at banke hovederne sammen. Begge spillere begyndte at bløde, og Nacho Monreal måtte modtage behandling på sidelinjen.

- Tja, i sidste ende er det bare sådan noget, der sker, når kampen er i gang. Det er en del af spændingen. Nogle gange ved du end ikke, hvorfor du gør ting, men tingene sker på banen, og du kan ikke forklare hvorfor. Det var bare en forskrækkelse, lød det fra Mikel Oyarzabal efter kampen.

Nacho Monreal blev limet i hagen, inden han kunne fortsætte. Alligevel forblev både han og Mikel Oyarzabal på banen resten af opgøret.

Nacho Monreal måtte bruge et par minutter på sidelinjen efter den mislykkede jubelscene.

Her kunne de sammen med holdkammeraterne glæde sig over ét enkelt point imod FC Barcelona, selvom det holdt hårdt i de sidste minutter.

I overtiden appellerede Barcelona-spillerne for et straffespark, særligt anført af Gerard Piqué, men det blev ikke dømt af kampens dommer. Det var gæsterne meget utilfredse med, da Real Sociedad i starten af kampen havde fået tildelt et straffespark for en lignende kendelse.

I kampens overtid appellerede FC Barcelona for straffespark, men kampens dommer holdt fløjten fra munden. Video: TV 2 SPORT

- Med VAR har de mange billeder og forskellige vinkler, som situationen ved Pique skulle have været igennem. Det kunne have haft betydning for kampen. Straffesparket, de dømmer imod mig, er også en kamp, sagde Sergio Busquets efter opgøret ifølge mediet SPORT.

Med det uafgjorte resultat topper FC Barcelona stadig La Liga.

Det kan dog ændre sig søndag, hvor Real Madrid kan overtage førstepladsen med en sejr imod Valencia - en kamp, du kan se direkte på TV 2 SPORT fra klokken 20.30.