Fodbold

Pukki spillede med en brækket tå mod Leicester

Den finske Norwich-angriber Teemu Pukki spillede anden halvleg af Premier League-kampen mod Leciester med en brækket tå.

Pukki Party.

En vending, der muligvis har været blandt de mest brugte i fodboldengland denne sæson. Teemu Pukki har nemlig taget England og Premier League med storm.

Lørdag var der så endnu mere 'Pukki Party', da den tidligere Brøndby-spiller var med til at stoppe Leicester sejrstime. Han scorede til 1-0 i første halvleg, og efterfølgende i kampen brækkede Pukki sin tå.

- Det ser ud til, at han har brækket sin tå, hvilket er en stor bekymring. Han er i fremragende form, men han er i store smerter. Det faktum, at han ønskede at spille videre, viser hans sande karakter, siger Norwich-træneren Daniel Farke til BBC.

Hovedpersonen selv sætter også et par ord på oplevelsen efter kampen.

- Det var ikke nemt. Den slags sker, og jeg ønskede udelukkende at spille videre og give alt.

- Det hjalp med al den adrenalin, så det gjorde ikke specielt ondt. Men måske mærker jeg mere i morgen (søndag, red.), siger Teemu Pukki til hjemmesiden.

Pukkis scoring var dog ikke nok til at sikre sejren.

Den hollandske Norwich-keeper Tim Krul lavede nemlig et selvmål 12 minutter efter Pukkis føringsmål. Norwich kæmpede dog bravt og fik sikret sig et yderst sjældent point i denne sæson på King Power Stadium.

Havde muligheden for at sikre sejren

Faktisk havde Pukki to gode muligheder i anden halvleg for at sende bolden ind bag Leicesters danske målmand Kasper Schmeichel. Men den finske spidsangriber manglede skarphed efter pausen.

Og skyldes ifølge Daniel Farke den brækkede tå.

- Hans mål var en fantastisk aflevering og afslutning. Hvis han havde været fuldstændig klar, havde han nok fået de to mål i anden halvleg. Men han er fra Finland, så jeg er ikke særlig bekymret (angående skaden, red.), siger den tyske træner.

Det ene Norwich-point hjælper dog ikke holdet specielt meget i den samlede stilling.

Holdet ligger stadig nummer 19 og har tre point op til Aston Villa, der ligger over nedrykningsstregen.