Fodbold

Ronaldo sender Juventus til tops i Serie A

Cristiano Ronaldo scorede to mål, da Juventus på hjemmebane slog Udinese med 3-1 i den italienske liga.

Juventus generobrede førstepladsen i Serie A søndag eftermiddag, og Cristiano Ronaldo stod for to af målene, da hjemmeholdet fra Torino vandt med 3-1 over Udinese.

Tilværelsen i toppen af tabellen kan dog være kortvarig, da Inter senere søndag kan overhale Juventus, hvis Inter tager en sejr på udebane over Fiorentina.

Udinese, der havde Jens Stryger Larsen med fra start, kunne ikke stille meget op mod det stærke hjemmehold, og nederlaget betød, at klubben blev på 15 point efter 16 kampe og ligger på 17.-pladsen lige over nedrykningsstregen.

Allerede efter ni minutter satte Ronaldo gang i målscoringen. En clearing fra Udinese-forsvaret røg direkte ud til den portugisiske stjerne, der kom stormende mod bolden og hamrede den fladt i mål.

Med små ti minutter til pause var angriberen igen på pletten, da han blev spillet fri i dybden af Gonzalo Higuain, og Ronaldo fik med førsteberøringen bolden i kassen.

I halvlegens tillægstid var det så forsvarsspilleren Leonardo Bonucci, der headede bolden i mål efter et hjørnespark, og Juventus gik til pause komfortabelt foran med 3-0.

Ronaldo havde mulighed for hattrick

Det var der ikke meget, gæsterne fra Udinese kunne gøre ved i anden halvleg.

Juventus styrede generelt spillet, og Ronaldo havde flere gange mulighed for hattrick, men manglende den sidste skarphed.

I det sidste minut af tillægstiden lykkedes det dog for gæsterne at pynte på resultatet, da Ignacio Pussetto fik sidste fod på bolden i et tøvende Juventus-forsvar.

Det ændrede dog ikke på, at hjemmeholdet til sidst kunne sætte tre point ind på kontoen.

Atalanta tabte vigtige point i topstriden

Også Atalanta var i kamp tidligere søndag eftermiddag, da de på udebane tabte 2-1 til Bologna. Simon Kjær var ikke med i truppen hos Atalanta, mens Andreas Skov Olsen så hele kampen fra bænken.

Bologna hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane besejrede Atalanta 2-1. Video: TV 2 SPORT

Rodrigo Palacio scorede kampens første mål, da han opsnappede en ripost efter 11 minutters spil. I starten af anden halvleg udbyggede Andrea Poli føringen, inden ukraineren Ruslan Malinovsky pyntede på resultatet for Atalanta.

Sejren sender Bologna op på 11. pladsen i Serie A, mens Atalanta indtil videre forbliver på sjettepladsen.