Fodbold

- Vi har så mange problemer, siger Mourinho

Jose Mourinho under kampen mod Middlesbrough. Lindsey Parnaby / Ritzau Scanpix

Tottenham er uden flere bærende profiler, og en ekstra FA Cup-kamp i et allerede tæt kamppogram luner ikke just hos manager José Mourinho.

Tottenham skal ud i omkamp om at gå videre til fjerde runde i FA Cuppen efter uafgjort på udebane mod Middlesbrough søndag eftermiddag.

Gæsternes skadessituation taget i betragtning stillede José Mourinho med noget nær stærkeste opstilling, men alligevel har Tottenham altså stadig årets første sejr til gode.

- Vi ville vinde, men vi vidste, det ville blive svært. Vi klarede at fremtvinge en omkamp på hjemmebane, og det er en kamp, vi ikke just behøver, for vores trup er tynd, og vi har så mange problemer, siger Mourinho til BBC.

Omkampen er nemlig sat til 14. januar, hvilket betyder, at London-klubben skal spille tre kampe på otte dage med start 11. januar.

Middlesbrough kom foran i søndagens 1-1-kamp, og før Lucas fik udlignet, havde den portugisiske træner for en stund svært ved at se lyst på tingene.

- Da vi var bagud 0-1 uden at have angribere eller styrke til at spille mellem deres defensive linjer, havde jeg et øjeblik, hvor jeg tænkte: "Vi er i problemer."

- Men så reagerede alle - både spillerne og jeg. Hvis et hold skulle have vundet, skulle det være os. Vi var rigtig gode i de sidste tyve minutter, vi manglede bare endnu et mål, siger han.

Skuffet Middlesbrough-træner

Til dagligt frister søndagens hjemmehold en tilværelse i den tungere ende af den næstbedste engelske fodboldrække.

Derfor var Middlesbrough træner, Jonathan Woodgate, både tilfreds med sit holds indsats, men samtidig skuffet over, at det ikke lykkedes at gøre arbejdet færdigt på hjemmebane.

- De gav alt, de havde. Vi mødte en hold, der nåede Champions League-finalen og har en utrolig træner.

- Så at vi klarede at spille lige op med dem, som vi gjorde i perioder, var godt. Jeg er skuffet over at få 1-1, siger Woodgate.

Tottenham er i øjeblikket uden profiler som Moussa Sissoko, Tanguy Ndombele og Harry Kane. På lørdag gælder det Liverpool på hjemmebane.