Fodbold

I dag kan Zlatan få debut: - Jeg spiller kun, hvis der kommer 70.000

Zlatan Ibrahimovic poserer med sin nye Milan-trøje. Matteo Corner / Ritzau Scanpix

AC Milans træner, Stefano Pioli, har inkluderet Ibrahimovic i kamptruppen og melder svenskeren klar til at spille.

Se Milan - Sampdoria klokken 15.00 på TV 2 PLAY - hvor Zlatan Ibrahimovic åbner kampen på bænken

Mandag kan Zlatan Ibrahimovic komme på banen for AC Milan for 86. gang i karrieren.

Men det er første gang, han får muligheden, siden han vendte tilbage til storklubben kort før nytår - og den selvsikre angriber har allerede stillet krav til sin store dag.

- Hvor mange tilskuere forventes på San Siro? 60.000? Jeg vil have mindst 70.000, ellers spiller jeg ikke, lød det kækt fra Ibrahimovic efter holdets træning fredag, ifølge calciomercato.

Det ikoniske stadion har plads til knap 76.000 tilskuere, og angriberen har gjort sit for at blive klar til at give de fremmødte fans noget at juble over i mandagens kamp mod Sampdoria.

At møde Ibrahimovic er aldrig en god start på året

Claudio Ranieri, træner for Sampdoria

Milan-træner Stefano Pioli er således tilfreds med, hvad han har set og har derfor skrevet Ibrahimovic ind i milanesernes kamptrup.

- Han er en fantastisk professionel. Fredag var han den sidste spiller til at forlade Milanello (Milans træningsanlæg, red.). Når han er i kamptruppen, er det, fordi han er klar og vil have mulighed for at spille, fortæller Pioli til SempreMilan.

'Dårlig start på året at møde ham'

Zlatan Ibrahimovic nåede at score 56 mål for AC Milan mellem 2010 og 2012.

Tæller man også hans tid i Inter og Juventus har han lavet 148 mål i 294 kampe i italiensk fodbold.

Før mandagens kamp er Sampdorias træner, Claudio Ranieri, heller ikke just glad for, at han risikerer at skulle op imod den stærke svensker.

- At møde Ibrahimovic er aldrig en god start på året, siger Ranieri til time24.

- Jeg er ret sikker på, han kommer til at spille. Sikkert fra start. San Siro bliver en kedel, så det er vigtigt, at vi holder hovedet koldt.

Ifølge italienske medier forventes over 60.000 tilskuere at komme til kampen, men aviserne var ikke enige om, hvorvidt svenskeren starter på banen eller bænken. Kort før kampstart er det blevet officielt, at Zlatan starter på bænken.

38-årige Zlatan Ibrahimovic har underskrevet en aftale med Milan for resten af sæsonen med mulighed for et års forlængelse.