Fodbold

Messi ærgrer sig over børnefejl i nederlag

Barcelona førte 2-1 mod Atlético Madrid, men tabte 2-3 efter at have lavet nogle store fejl.

TV 2 SPORT afprøver i øjeblikket fodbold-sendeplan som et nyt format. Giv dit input her og hjælp os med at blive bedre.

FC Barcelona havde kurs mod et El Clasico-opgør i den spanske Super Cup-finale, men et par kostbare fejl i slutfasen af semifinalen betød, at Atlético Madrid i stedet blev klar til Madrid-derby.

Diego Simeones tropper sejrede med 3-2, men Barcelona-stjernen Lionel Messi mener, at Barcelona i ligeså høj grad tabte kampen selv.

- Det er ærgerligt, fordi vi mistede koncentrationen i et øjeblik og lavede nogle børnefejl. Vi skulle have lukket kampen, siger Messi ifølge AFP.

Barcelona førte 2-1, da der resterede mindre end ti minutter af kampen og havde endda fået to mål annulleret efter gennemsyn fra VAR-rummet.

I stedet udlignede den tidligere Real Madrid-angriber Álvaro Morata til 2-2 på straffespark i 81. minut, og fem minutter senere blev Angel Correa matchvinder.

- Det er bittert for os. Især fordi vi var det bedste hold. Vores fejl kostede dyrt, lyder det fra Messi.

Han stod selv for 1-1-målet i kampen og måtte også se sit mål til 2-1 blive annulleret for offside. I stedet stod den tidligere Atlético-angriber Antoine Griezmann for målet til 2-1, mens Koke havde åbnet målscoringen 21 sekunder efter pausen.

Atlético møder nu Real Madrid i Super Cup-finalen, efter at Zinedine Zidanes hold slog Valencia 3-1 i den første af semifinalerne.

Årets spanske Super Cup er rykket til Saudi-Arabien og spilles modsat de tidligere år som en miniturnering med fire hold med semifinaler og finale.

Tidligere var det et opgør mellem mestrene og pokalvinderne fra seneste sæson.