Fodbold

Se målene: Inter smider føringen i intens topkamp mod Atalanta

Inter måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Atalanta, men er fortsat på førstepladsen i Serie A.

Inter skabte lørdag et forspring fra førstepladsen i Serie A, men det var efter en slem omgang, hvor 1-1 blev resultatet hjemme mod Atalanta.

Inter var foran 1-0 længe, men gæsterne udlignede et kvarter før tid, og Atalanta tillod sig endda at misbruge et straffespark to minutter før tid.

Resultatet betød, at Antonio Contes tropper nåede på 46 point foran Juventus, der for en kamp færre er et point efter på andenpladsen.

Inter kom foran 1-0 allerede i det fjerde minut. Lautaro Martinez fik vristet sig fri efter et oplæg fra Romelu Lukaku, og argentineren sendte bolden i mål.

Allerede efter et halvt minut havde Lukaku forsøgt sig med en afslutning på den ene stolpe, men der blev fløjtet for offside i situationen.

Resten af første halvleg var en ganske lige affære, og det samme var billedet i anden halvleg. Inter holdt længe kursen mod sejren, men i slutfasen kom der gang i sagerne.

I det 76. minut fik Atalantas Robin Gosens kastet sig frem og sendt bolden i mål til 1-1.

Alejandro Gomez hamrede bolden på overliggeren for Atalanta fem minutter før tid, hvor kampen var på vippen, og Inter også truede i den anden ende.

To minutter før tid havde Atalanta så alletiders mulighed for at sikre sejren, men Luis Muriel misbrugte sit straffespark, og det endte med en deler.