Fodbold

Inter henter rutineret forsvarsspiller i United

Ashley Young forlader Manchester United og skifter til italienske Inter på en halvårlig kontrakt med option.

Inter forstærker sig i defensiven med rutinerede Ashley Young.

Det bekræfter den italienske topklub fredag på sin hjemmeside, hvor det berettes, at den 34-årige brite har skrevet kontrakt frem til sommeren med option på yderligere en sæson i klubben.

Klubskiftet var ventet, da Ashley Young havde kontrakt med United frem til sommer, og da flere medier beskrev, at han var i Milano til lægetjek fredag.

Ashley Young følger dermed i fodsporene på Romelu Lukaku samt Alexis Sánchez, der begge skiftede Manchester United ud med Inter i sommeren i 2019.

Lukaku skiftede permanent, mens Inter indgik en lejeaftale omkring Sanchez.

Ashley Young kom til Manchester United i 2011 fra Aston Villa, og han opnåede at vinder mesterskabet i 2013, FA Cup-titlen i 2016 og både Liga Cuppen og Europa League i 2017 med United.

Han har i alt spillet 261 kampe for United og er noteret for 19 scoringer.

Ashley Young har spillet 39 landskampe for England, og han var anfører i Manchester United i denne sæson, inden den ære fredag tilfaldt Harry Maguire, inden Youngs klubskifte blev officielt.

Inter er i den seneste tid i italienske, britiske og danske medier meldt tæt på at sikre sig danske Christian Eriksen enten i en handel i januar eller om et halvt år, når Eriksens kontrakt i Tottenham udløber.

Inter ligger på andenpladsen i Serie A med to point op til Juventus på førstepladsen.