Brøndby-fanklub reagerer på rygter: - De står for alt, hvad vi afskyr

Brøndby-fanklubben Sydsiden afskyr rygterne om, at Red Bull er interesseret i at overtage Superliga-klubben fra vestegnen.

Tirsdag begyndte der at florere historier om, at læskedrikfirmaet Red Bull viser interesse for Brøndby.

Det var erhvervsmediet InsideBusiness, der kunne fortælle, at den østrigske Red Bull-ejer Dietrich Mateschitz har været forbi vestegnen for at se på forholdene i klubben.

'Red Bull står for alt det, som vi afskyr'

Red Bull ejer allerede fodboldklubberne RB Leipzig og Red Bull Salzburg fra henholdsvis Tyskland og Østrig. Og fanklubben Brøndby Sydsiden har på ingen måde taget godt imod historien.

- På vegne af den aktive fanscene i Brøndby vil vi gerne slå fast, at enhver form for forhandling med Red Bull er fuldstændig uhørt set fra vores side, skriver fansiden på sin hjemmeside og uddyber.

- Red Bull står for alt det, som vi afskyr, og som vi alle dage har kæmpet for ikke skulle ske med vores elskede klub. Hvis Red Bull gør sit indtog i Brøndby IF, vil vi som aktiv fanscene ikke længere kunne identificere os med klubben.

Fanklubben er især bekymret efter det, der er sket med klubberne i Leipzig og Salzburg, hvor Red Bull blandt andet har ændret ved klubbernes logo, stadionnavn og farver.

Men skal man tro journalisten, der har bragt nyheden, så mener Red Bull det seriøst.

- Når en af verdens rigeste mænd sætter sig i et privatfly til Danmark for at besøge Brøndby IF, så mener de det selvfølgelig seriøst. Ifølge de oplysninger, jeg har, har der været dialog mellem parterne i en måned til halvanden, siger Morten Johnson til Tipsbladet.

Brøndby har udsendt selskabsmeddelelse

De mange historier om Red Bull har også fået Superligaklubben til at reagere.

Tirsdag eftermiddag udsendte klubben en selskabsmeddelse vedrørende rygterne om forhandlinger med investorer.

- Under henvisning til vedvarende rygter i flere medier i den sidste uges tid, at en række forskellige udenlandske investorer forhandler med Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer som har udvist interesse for at investere/tegne aktier i forbindelse med den planlagte emission.

Der er dog ikke noget konkret på bordet med Red Bull. Og hvis der kommer noget konkret, så vil klubben oplyse det.

- Hvis disse henvendelser resulterer i konkrete forhandlinger, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom.

Der er sket mange ting i Brøndby denne tirsdag. De har også annonceret, at stjernen Kamil Wilczek er på vej til Tyrkiet, og at Arbejdernes Landsbank stopper som hovedsponsor i 2021.