FC København køber AaB-angriber

Fodboldklubben AaB sælger Mikkel Kaufmann til FC København. Han skifter til FCK 1. juli 2020.

19-årige Mikkel Kaufmann tager fra Nordjylland til København til sommer.

Her skifter han AaB ud med FC København, og det glæder FCK-manager Ståle Solbakken.

- Vi synes, at Mikkel Kaufmann er en angriber med et stort potentiale, som vi kun lige er begyndt at se blive foldet ud for alvor, siger Ståle Solbakken på hovedstadsklubbens hjemmeside.

Glæden over klubskiftet er lige så stor hos den kommende FCK-angriber, der dog har tænkt sig at slutte ordentligt af i AaB.

- Jeg vil først og fremmest gøre alt, jeg kan for AaB resten af sæsonen, hvor vi kæmper for en plads i top-6 og stadig er med i Sydbank Pokalen. Jeg skylder klubben at have hele mit fokus der og først bruge energi på FCK til sommer, siger Kaufmann.

19-årige Kaufmann har underskrevet en femårig kontrakt med FC København.

- Det bliver en kæmpe udfordring for mig at prøve mine evner af i en klub af den størrelse og med de ambitioner, men jeg ser frem til det, når vi kommer så langt. Nu gælder det i første omgang foråret for AaB, siger Mikkel Kaufmann.

Angriberen har spillet 17 Superligakampe og scoret syv mål.

FC København nævner ikke, hvor mange millioner Kaufmann har kostet.