Fodbold

Eriksen helt ude af Tottenhams trup - medier melder om skifte

Flere medier i Italien og England skrev fredag aften, at Christian Eriksens skifte til Inter nu er så godt som sikker.

Christian Eriksen kan have spillet sin sidste kamp for Tottenham.

Massive rygter har de seneste dage meldt om, at den danske landsholdsspiller inden for de næste dage vil skrive under på en kontrakt med Inter, efter at den italienske storklub og Tottenham er blevet enige om en overgangssum.

Rygterne er kun blevet stærkere af, at Christian Eriksen ikke er at finde i London-klubbens trup til lørdagens FA Cup-kamp mod Southampton på udebane.

Det er første gang i sæsonen - med undtagelse af én kamp, hvor Eriksen var skadet - at han ikke er med i Tottenhams trup.

Medier melder om skifte til Inter

Fredag aften skrev flere medier - heriblandt engelske The Guardian og italienske La Gazzetta dello Sport - at en aftale, der vil sende Eriksen til Milano, nu er blevet indgået.

Angiveligt lyder aftalen, at Inter skal betale en overgangssum på 20 millioner euro (149 millioner kroner) for at få fingrene i den danske midtbanespiller allerede her i januar. Hvis de venter til juli, kan han skifte gratis, da han har kontraktudløb med Tottenham.

I den italienske topklub, der i øjeblikket er nummer to i Serie A, kan Christian Eriksen se frem til en aftale, der løber frem til sommeren 2024.

Også de to italienske journalister Fabrizio Romano og Gianluca di Marzio, der begge har et stort kendskab til transfermarkedet omkring Serie A, har på Twitter bekræftet oplysningerne.

Christian Eriksen har i denne sæson ikke fået meget spilletid for Tottenham, efter han i sommer luftede tankerne om, at han gerne ville prøve noget nyt. Det ønske ser nu ud til at blive indfriet.