Fodbold

Stryger glæder sig til italiensk møde med 'fantastisk' Cornelius

Jens Stryger Larsen ser frem til søndagens opgør mod Parma og landsholdskollegaen Andreas Cornelius.

Se Serie A og La Liga på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Det er to formstærke danskere, der søndag mødes i den italienske Serie A.

Midt på eftermiddagen tager Andreas Cornelius og Parma imod Jens Stryger Larsen og Udinese i en kamp om vigtige point i midterfeltet af den bedste italienske fodboldrække.

Og Jens Stryger Larsen, der scorede mod AC Milan i seneste spillerunde, ser frem til at møde en målfarlig landsholdskammerat i det italienske.

- Det bliver sjovt. Han har jo gjort det fantastisk over det seneste stykke tid, siger Jens Stryger Larsen til TV 2 SPORT og fortsætter:

- Især siden hans hattrick (mod Genoa sidste år, red.) er der blevet talt rigtigt godt om her i Italien, så jeg ser frem til at møde ham. Men jeg håber selvfølgelig ikke, han er alt for skarp her i weekenden.

Men skarp har han altså været på det seneste, Andreas Cornelius. I sidste runde hoppede han højere end alle andre, også Cristiano Ronaldo, og udlignede mod mægtige Juventus. Målet var Cornelius' syvende i sæsonen.

Parma-danskeren Andreas Cornelius udlignede til 1-1 mod Juventus. Det var hans syvende sæsonmål. Video: Louise Lind

Tæt midterfelt i Serie A

Jens Stryger Larsen og Udinese ligger øjeblikkeligt nummer fjorten i Serie A, mens Parma og Andreas Cornelius har fire point mere på ligaens ottendeplads. Det fortæller historien om en ekstrem tæt liga.

- Det bliver en super fed kamp, som jeg glæder mig meget til. Det bliver svært, for Parma har gjort det godt og ligger lige over os i tabellen. Men jeg tror, vi har en god chance mod dem.

- Det hele er meget tæt i midterfeltet lige nu og i kampen om at spille med om de sjove pladser. Så pointene i den her kamp er ekstremt vigtige, siger Jens Stryger Larsen.

Du kan se kampen mellem Udinese og Parma - og Stryger og Cornelius - søndag fra kl. 14.55 på TV 2 SPORT X.