Fodbold

Se billederne: Eriksen træner med Inter for første gang

En storsmilende Christian Eriksen havde første arbejdsdag med sin nye klub tirsdag.

Uge 5 i 2020 er begyndt særdeles begivenhedsrigt for den danske fodboldstjerne Christian Eriksen.

Mandag ankom han til Milano, og tirsdag eftermiddag underskrev han en kontrakt med Inter, inden han kort tid senere snørede fodboldstøvlerne og trænede for første gang med sine nye holdkammerater.

Eriksen havde første arbejdsdag for Inter tirsdag. Video: TV 2 SPORT

Som man kan se på billederne fra Inters Twitter- og Instagram-konto gennemførte den tidligere Tottenham-dansker træningen med store smil i den gyldne Inter-træningstrøje.

Træningstrøjen kan allerede onsdag blive skiftet ud med kamptrøje, når Eriksens nye klub spiller kvartfinale i cupturneringen mod Fiorentina.

Søndag kan Christian Eriksen få debut i Serie A, når Inter møder Udinese med Jens Stryger Larsen i truppen. Kampen kan ses på TV 2 SPORT X fra klokken 20.40.

Søgte nye udfordringer

Tirsdag stod det klart, at den danske landsholdsstjerne tog afsked med Premier League-klubben Tottenham, som han har været en del af i syv år.

Han tog beslutningen, fordi han søgte nye udfordringer.

- Nu er det tid til en ny udfordring, og jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at spille i Serie A for et stort hold. Inter er en fantastisk klub, siger Christian Eriksen.

Den 27-årige landsholdsspiller har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024.

Flemming Toft tror på, at Eriksen kan få succes i Italien. Video: TV 2 SPORT

Vinkede til Inter-fans under lægetjek

Eriksen landede i Italien mandag for at gennemgå det obligatoriske lægetjek. Flere store medier fortalte i den forgangne uge, at aftalen mellem Tottenham og Inter var på plads med en check på omkring 150 millioner kroner.

Omkring 150 Inter-fans var mødt op ved bygningen, hvor lægetjekket fandt sted, og her gav Eriksen sig tid til at hilse på de jublende fans.

Christian Eriksen er mandag i Milano for at gennemgå det obligatoriske lægetjek forud for skiftet til Inter. Uden for bygningen ventede omkring 150 fans. Video: Bo Bentsen

Ifølge flere italienske medier bliver danskeren den bedst betalte spiller i klubben, der for tiden er nummer to i Serie A med tre point op til de forsvarende mestre fra Juventus.

Poserer i jakkesæt

Tirsdag blev skiftet så officielt. Det store skifte havde Inter valgt at gøre meget ud af.

Således poserede en skarp Christian Eriksen i et jakkesæt i modebyen Milano.

Kort tid efter poserede han igen i den karakteristiske Inter-trøje med blå og sorte striber, hvor det stod klart, at han skal spille med nummer 24 på ryggen.