Fodbold

FCK henter AaB-topscorer med øjeblikkelig virkning

FC København har udnyttet en klausul, der har gjort det muligt at hente AaBs Mikkel Kaufmann med øjeblikkelig virkning.

Mikkel Kaufmann kan på transfervinduets sidste dag kalde sig for FC København-spiller.

Det skriver den danske mesterklub på sin hjemmeside.

Allerede i sidste uge blev det officielt, at københavnerne havde sikret sig den 19-årige AaB-spiller fra den 1. juli 2020. Men det er nu blevet fremrykket, så FCK også har glæde af ham i foråret.

- Vi vil gerne være helt sikre på, at vi er dækket godt ind på alle positioner i foråret, og derfor har vi besluttet at hente Mikkel ind allerede nu, siger FCK-manager Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

I FC København har den unge angriber fået en kontrakt, der løber frem til nytåret 2024.

Deltager i FCK's træningslejr

Hovedstadsklubben skriver på sin hjemmeside, at Mikkel Kaufmann nu er på vej til AaB's træningslejr i Spanien, hvor de nødvendige papirer skal underskrives. Herefter vil han tilslutte sig FCK's lejr i Portugal.

- Nu får vi mulighed for at arbejde med Mikkel på træningslejren, og han får gode betingelser for at komme ind i truppen og klubben på en god måde, siger Ståle Solkbakken og fortsætter:

- Kaufmann har været på radaren hos os gennem længere tid, og efter hans flotte efterår hos AaB mente vi, at tiden var rigtig. Vi ser et stort potentiale i ham og mener, at han kan blive udviklet til at klare sig på internationalt niveau, så vi glæder os til at have ham med hernede.

Mikkel Kaufmann er i denne sæson AaB's topscorer med 7 mål i 17 kampe.

I FC København får Kaufmann trøjenummer 29.