Fodbold

Flere landsholdsspillere har mulighed for at skifte i dag, vurderer Toft

Flere danske spillere har stadig mulighed for at skifte klub inden transfervinduet lukker til midnat.

Transfervinduet lukker til midnat, og derfor plejer der at være mange rygter og handler lige til det sidste.

Både Christian Eriksen og Simon Kjær har med deres skifte til henholdsvis Inter og AC Milan trukket store overskrifter, men flere danske profiler kan stadig nå at skifte klub, inden transfervinduet lukker til midnat.

Herunder har TV 2 SPORTs fodboldkommentator Flemming Toft set nærmere på flere danske landsholdsspillere, der kan få en rolle på 'deadline day'.

Tvivlsomme danskere

 1. JANNIK VESTERGÅRD

  Det var en af de dyreste handler for en dansk spiller nogensinde, da Jannik Vestergård skiftede fra Borussia Mönchengladbach til Southampton for cirka 185 millioner kroner. Men bortset fra 90 minutter i mod Crystal Palace i sidste spillerunde, har han været ude siden starten af november.

  Han har ikke været landsholdsaktuel siden oktober 2018 og skal han på tale til EM-bruttotruppen, så skal han som det mindste have meget mere spilletid. Og det får han næppe i Southampton. Et skifte synes rigtigt, og her har Leicester været på tale.

 2. PIERRE-EMILE HØJBJERG

  Det kan blive den mest interessante transfer efter Christian Eriksens skifte til Inter, hvis Pierre-Emile Højbjerg skifter til Tottenham. Rygterne er mange efter en flot sæson hos Southampton, hvor han også er højt rangeret som anfører.

  Tottenham har ganske vist købt en anden midtbanespiller, Gedson Fernandes fra Benfica, så der bliver næppe handlet mere, selvom der er flere skader på positionerne hos José Mourinhos mandskab.Uanset hvad bliver Højbjerg en vigtig brik for Hareide til sommer.

 3. JACOB BRUUN LARSEN

  Det er ikke blevet til mere end sammenlagt 66 spilleminutter i Bundesligaen i denne sæson.Tyske medier har skrevet, at danskeren vil væk, men tidligere har han selv sagt til danske medier, at han ville blive trods fast bænkeplads.

  Han var dog end ikke reserve i sidste spillerunde, hvor Dortmund slog FC Köln 5-1. VfB Stuttgart, som han tidligere har været udlejet til, er inde i billedet her i 11. time. Manglende spilletid gør ham uaktuel til sommerens EM-trup.

  Også Hoffenheim meldes interesserede. 

 4. THOMAS DELANEY

  Han har ikke spillet siden 26. oktober. Først blev han sat på bænken og siden har en langvarig skade holdt ham ude. Nu skal han først arbejde sig tilbage på 100 procent, og siden kæmpe om midtbanepladsen, som Julian Brandt synes at have sat sig på for alvor.

  Det bliver en hård kamp for Delaney, som ikke skal nogen steder. Hvem køber også en skadet spiller? Det er bekymrende for Åge Hareide, hvis Delaney ikke får ret meget spilletid i foråret.

 5. ANDREAS CHRISTENSEN

  'AC' havde en skidt december på bænken i Chelsea, men det ser ud som om Frank Lampard stadig satser på ham ved siden af Antonio Rüdiger, der er kommet stærkt tilbage efter sin langvarige skade i efteråret.