Fodbold

Her skaffer Cornelius point dybt inde i tillægstiden

Den danske angriber sørgede for, at Parma fik et point med hjem fra udebanekampen mod Cagliari.

Andreas Cornelius indtog en hovedrolle for sit hold, Parma, i lørdagens kamp i Serie A.

Fire minutter inde i tillægstiden stod den danske angriber helt umarkeret og kunne passere Alessio Cragno i Cagliaris mål.

Stor jubel af Cornelius efter scoringen.

Kort tid efter blev kampen fløjtet af til resultatet 2-2.

Cornelius var også tæt på at score Parmas første mål i kampen. Danskeren tog et løb mod forreste stolpe, men nåede lige nøjagtigt ikke frem til den. I stedet røg den videre til slovakiske Juraj Kucka, som kunne sende bolden i nettet.

Forinden havde Joan Pedro bragt Cagliari i front. Efter Kuckas mål var det Giovanni Simeone, som igen gav føringen til hjemmeholdet. Lige indtil en dansker forhindrede sejren i tillægstiden.

Det var Andreas Cornelius' 8. mål i 15 Serie A-kampe og dermed topscorer for holdet.

De to hold ligger side om side i tabellen med 32 point for 22 kampe. Cagliari ligger dog øverst af de to hold med en sjetteplads på grund af en bedre målscore.

Cornelius smed trøjen af glæde efter kampen.
Fire mål, et brændt straffespark og en dansk helt dybt inde i overtiden. Masser af højdepunkter fra lørdagens Serie A-kamp mellem Cagliari og Parma Video: David Schiøler

Sassuolo i storform

Den sene kamp i Serie A lørdag blev dagens mest målrige, da AS Roma gæstede Sassuolo.

Værternes Francesco Caputo scorede to gange i kampens første 16 minutter, og 10 minutter senere var Sassulo også på 3-0, da Filip Djuricic udnyttede en romersk fejl i forsvaret.

Efter pausen fik Roma reduceret til både 1-3 og 2-3, men modtog også en udvisning, da Lorenzo Pellegrini fik det andet gule kort. Eden Dzeko headede den første reducering ind, mens Jordan Veretout udnyttede et straffespark.

Straffesparket var Jeremie Bogas skyld, da han blev ramt på armen. Den ivorianske spiller tog dog revanche, da han resolut scorede opgørets sidste - og nok også smukkeste scoring - til resultatet 4-2.

Der var stor træfsikkerhed fra Sassuolos spillere, da de fik besøg af AS Roma i det der blev en solid sejr på 4-2. Video: David Schiøler

Hjemmeholdet vandt den tidlige kamp

I lørdagens første kamp i Italien blev målscoringen åbnet på et straffespark. Brescias kaptajn Ernesto Torregrossa scorede sikkert fra 11 meter.

Værterne fra Bologna kom tilbage ved Riccardo Orsolini inden pausen, og i det 89. minut blev det også til tre point for hjemmeholdet, da Mattia Bani var vaks ved bagerste stang og sikrede sejren.

Bologna er placeret midt i ligaen, mens Brescia indtager sidstepladsen med 15 point efter 22 kampe.

Kampen var næsten nået frem til overtiden, da Mattia Bani blev matchvinder for Bologna, der mødte Brescia i Serie A. Video: David Schiøler