17-årig Barcelona-komet blev historisk: - Har altid drømt om dette øjeblik

Ansu Fati skulle kun bruge 102 sekunder på at score to gange mod Levante. Præstationen har han selv svært ved at forstå.

Det var ikke til at tage fejl af, at Ansu Fati var lykkelig.

På 1 minut og 42 sekunder i første halvleg havde den 17-årige spiller scoret to gange for FC Barcelona og bragt holdet på 2-0.

Bedriften for den unge spanier, der er født i Guinea-Bissau, er historisk. Han har nemlig kun 17 år og 94 dage på bagen, hvilket gør ham til den yngste spiller i La Ligas historie til at score to mål i en kamp.

Og det havde han svært ved at fatte efter kampen.

- Det er en drøm. Jeg har altid drømt om dette øjeblik, og i dag (søndag, red.) blev det opfyldt. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater og min træner for at have givet mig chancen, siger Fati til AS.

- De har fortalt mig, at jeg bare skal fortsætte med at forbedre mig og benytte hver mulighed, jeg får.

Det er ikke let for en dreng at komme ind

Ansu Fati

'De har behandlet mig så godt'

Begge Ansu Fatis mål kom på oplæg af Lionel Messi, og den 17-årige offensive spiller ser det som en stor ære at spille side om side med argentineren.

- Jeg har set ham spille i mange år, og nu spiller jeg med ham. Jeg har altid drømt om dette øjeblik. Jeg er nødt til at takke mine holdkammerater og træneren for at give mig denne mulighed, siger Fati.

- Mine holdkammerater har gjort det let for mig, siden den første dag jeg trådte ind i omklædningsrummet. Jeg vil takke alle, for det er ikke let for en dreng at komme ind, og de har behandlet mig så godt.

Sejren betyder, at Blaugrana igen er tre point efter ærkerivalerne fra Real Madrid, der lørdag vandt lokalderbyet mod Atlético. Levante er nede på 13. pladsen i tabellen.

Fati står noteret for fem mål og en assist efter sine første 19 kampe for Barcelona.