Tottenham-profil kommer til at savne Eriksen

Dele Alli måtte i januar sige farvel til sin gode ven og holdkammerat Christian Eriksen, der skiftede før Alli nåede at tage rigtig afsked.

Da Christian Eriksen vinkede farvel til Tottenham, tog London-klubben samtidig afsked med en af de absolut mest kreative spillere i Premier League i de seneste seks år.

Danskeren nåede blandt andet at lave 66 oplæg i ligaen i sin Tottenham-tid, hvilket er flere end nogen anden spiller i samme periode.

Og den slags indflydelse kan mærkes, når den pludselig forsvinder.

- Han er verdensklasse, konstaterer Tottenham-profilen Dele Alli i et interview med Sky Sports.

- Jeg sendte ham en trist emoji på messenger, men jeg er sikker på, jeg kommer til at tale med ham igen. Han er en utrolig spiller, så ja, han bliver savnet.

'Meget spekulation hele sæsonen'

Siden ankomsten til Tottenham i sommeren 2013 har Christian Eriksen samtidig spillet næstflest minutter blandt markspillerne i Premier League, kun overgået af Chelseas forsvarsspiller César Azpilicueta samt målmændene Hugo Lloris og David de Gea.

Det er på trods af, at Eriksen kun fik fuld spilletid i otte kampe inden skiftet til Inter i januar.

Det har dels skyldtes manglende form, men også at hans fremtid i klubben i lang tid var uvis, hvorfor han ikke fik lige så mange chancer på banen.

Eriksens situation kunne også mærkes hos holdkammeraterne.

- Siden starten af sæsonen har der været meget spekulation, og nu er det sket. Jeg ønsker ham det bedste, fordi han er en rigtig god ven og en god person, siger Dele Alli.

Christian Eriksen fik søndag aften ligadebut for Inter, da de besejrede Jens Stryger Larsen og Udinese.