Schöne fortsat ude – men undersøgelse gav positivt resultat

Lasse Schöne er stadig ikke kommet sig over den skade, han pådrog sig i weekendens Serie A-kamp.

Intet nyt er godt nyt.

Den vending må Lasse Schöne klynge sig til, efter han søndag udgik med en skade. Landsholdsspilleren er stadig ikke tilbage på træningsbanen hos Genoa, men til gengæld er skaden ikke så slem som frygtet.

Der oplyser klubben på sin hjemmeside.

- I hvile er Lasse Schone: En undersøgelse afslørede ingen læsioner for den danske dirigent, skriver Genoa på sin hjemmeside.

Lasse Schöne måtte opgive at spille videre efter 50 minutter af Genoas seneste kamp. Schöne satte sig ned på banen og tog sig til sit venstre baglår, mens han bøjede og strakte benet. Umiddelbart kunne det ligne en fibersprængning, men da klubben ikke har fundet en læsion, er der sandsynligvis ikke tale om en skade, der vil holde Lasse Schöne ude i længere tid.

Genoa har ikke selv oplyst, hvor længe den danske midtbanedirigent forventes at være ude.

Søndag tog Schöne sig til det venstre baglår, da han gik ud mod sidelinjen for at blive skiftet ud. Han blev erstattet af landsmanden Peter Ankersen, der var med til at forsvare Genoas 1-0-føring i resten af kampen.

Schöne satte sig ned efter cirka 50 minutter.
Schöne satte sig ned efter cirka 50 minutter. Foto: TV 2 SPORT
En del holdkammerater samlede sig hurtigt om danskeren.
En del holdkammerater samlede sig hurtigt om danskeren. Foto: TV 2 SPORT
Schöne gik selv fra banen.
Schöne gik selv fra banen. Foto: TV 2 SPORT

Sejren betyder, at Genoa har 19 point efter 23 kampe i Serie A. Klubben er i øjeblikket placeret under nedrykningsstregen, tre point efter Lecce på 17.-pladsen.

Genoa spiller sin næste kamp lørdag den 15. februar.