Fodbold

Eriksen-indskiftning ikke nok - Inter smider føring og taber topopgør

Christian Eriksen var bænket i det meste af kampen, da Inter tabte 1-2 i topbraget på udebane mod Lazio.

De regerende mestre fra Juventus lagde søndag afstand til Inter i kampen om førstepladsen i den italienske Serie A.

På udebane tabte Christian Eriksen og co. med 1-2 til Lazio, der dermed spillede sig op som nærmeste udfordrer til Juventus, der vandt 2-0 over Brescia.

Eriksen med i annulleret mål

Den danske midtbanespiller var bænket i de første 77 minutter, men Eriksen var kort efter sin indskiftning tæt på at sikre Inter det ene point på et langskud.

Bolden blev dog reddet, men returen resulterede i et mål, der dog korrekt blev annulleret for offside.

Christian Eriksen kommer frem til en farlig afslutning, men den bliver reddet af Lazio-målmanden.Young samler den op og spiller den ind til Martinez, der scorer. Men han dømmes korrekt offside. Video: TV 2 SPORT

Inter smed føring efter pausen

Inter tog føringen umiddelbart før pausen, da Ashley Young bragte gæsterne foran med 1-0, inden Lazio i anden halvleg kæmpede sig tilbage.

Først udlignede Ciro Immobile til 1-1 på et straffespark, før serbiske Sergej Milinkovic-Savic med 20 minutter tilbage af opgøret hamrede hjemmeholdet foran med 2-1.

Få minutter senere blev Christian Eriksen sendt på banen, og danskeren var tæt på at markere sig kort efter med et godt skud fra kanten af feltet.

Eriksens forsøg blev blokeret af Thomas Strakosha i Lazio-målet. Inter fastholdt angrebet, og det lykkedes Lautaro Martinez at skrabe bolden over stregen, men angriberen var offside.

Med sejren går Lazio også forbi Inter i tabellen, der nu toppes af Juventus med 57 point. Lazio følger efter med 56 point, mens Inter har 54 point på tredjepladsen.