Fodbold

Eriksen scorer første mål for Inter - se det her

Christian Eriksens første Inter-mål hjalp holdet til sejr mod Ludogorets i Europa League.

Christian Eriksen stemplede for første gang ind som målscorer for Inter.

Danskerens mål sendte det italienske hold på sejrskurs, da bulgarske Ludogorets blev slået 2-0 i den første af to 16.-delsfinaler i Europa League.

Den danske midtbanekreatør startede inde og kvitterede for Inter-træner Antonio Contes tillid med sin scoring, der faldt med cirka 20 minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Inden 1-0-scoringen stod der som forventet Inter på det meste, men det italienske hold manglede konsekvent skarpheden, når det for gjaldt.

Det så derfor ud til, at det bulgarske hjemmehold kunne slide sig til et flot resultat mod storholdet fra Milano.

Men Christian Eriksen ville det altså anderledes. Efter et flot opspil trykkede danskeren af fra kanten af feltet og udplacerede målmanden.

Kort tid efter var han tæt på at blive dobbelt målscorer, da et drøn fra distancen røg på overliggeren.

Inter-dominansen fortsatte, og dybt inde i kampens overtid blev det også 2-0, da Romelu Lukaku sendte et straffespark i mål.

Dermed har Inter et godt udgangspunkt inden returkampen på San Siro i næste uge.

Christian Eriksen skiftede i slutningen af januar til Inter efter seks et halvt år i Tottenham. Torsdagens optræden var hans sjette for Milano-klubben og den anden fra start.

Søndag aften får Christian Eriksen mulighed for at score sit første mål i Serie A, når Inter møder Sampdoria. Se kampen fra klokken 20.40 på TV 2 SPORT X.