Fodbold

Sisto har kæmpet sig tilbage i Celta Vigo: - Jeg er igennem det svære nu

Pione Sisto har fået gang i målscoringen i Celta Vigo, hvor han har scoret tre mål i de seneste syv af klubbens kampe.

Pione Sisto scorede kun to mål for Celta Vigo i hele 2019. I løbet af de første måneder i 2020 er de blevet til tre scoringer.

Den offensive spiller havde det svært i Celta Vigo sidste år, men i 2020 har han kæmpet sig tilbage. Sisto erkender, at det har været en stor udfordring, men med tre mål i de seneste fem kampe mener Sisto selv, at han er tilbage.

- Livet går ikke altid op, op og op – og det ved alle. Når der er svære tider, skal man bare igennem det, og det er jeg nu, og jeg er ovre på den anden side, siger Pione Sisto til Celta Vigos tv-kanal.

- Det krævede en masse hårdt arbejde, men jeg nyder det, jeg har præsteret på det seneste. Jeg synes, at jeg er bedre, end jeg var før. Jeg er mere moden. Jeg spiller måske lidt anderledes nu, men det kommer med erfaring. Jeg mener virkelig, at jeg er blevet en bedre fodboldspiller.

Har stor tilknytning til klubbens fans

Igennem måltørken var det ikke kun Pione Sistos egen tålmodighed, der blev sat på prøve.

Celta Vigos fans blev nemlig også sat på et hård prøve. De ved nemlig godt, at de har en god spiller i danskeren, og derfor fortæller Sisto, at han fik flere beskeder fra klubbens tilhængere, hvor de håbefulde skrev, om han snart kom tilbage.

- Det har været en lang rejse med mig og fansene. Jeg var her, da Celta havde sin bedste sæson nogensinde, og det ved de. Det var svært for dem at se, at jeg gik igennem de ting, jeg gjorde, siger Pione Sisto.

- Tilknytningen mellem mig og fansene er virkelig stor, og det ved de. De ved, hvor vigtige de er for mig. Jeg er sikker på, at de ved det.

Celta Vigo er placeret lige over nedrykningsstregen med 21 point. Der resterer 14 spillerunder i den spanske liga.

Pione Sisto og Celta Vigo spiller igen lørdag klokken 13.00, hvor de møder Leganes. Den kamp kan du se på TV 2 PLAY.