Fodbold

- Det ser ikke godt ud, siger Zidane om Hazards skade

Real Madrids profil Eden Hazard humpede ud af lørdagens kamp mod Levante. Real-træner frygter gammel skade.

Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane, var pessimistisk omkring den belgiske profil Eden Hazards skade i underbenet, som han forlod banen med i lørdagens kamp mod Levante.

Og bekymringen fra den franske træners side viste sig begrundet.

Real Madrid meddeler på sin hjemmeside, at Hazard, som netop var vendt tilbage fra en længere skadespause, har pådraget sig et brud på højre lægben.

Hvorvidt det er tale om et alvorligt brud, melder klubbens lægestab ikke noget om, men i spanske medier gisnes der om, at sommerens stjerneindkøb er ude i resten af sæsonen. I så fald vil hans EM-deltagelse også være i fare.

Uanset om det er resten af sæsonen eller blot en måned, Hazard misser, er det et hårdt slag for holdet at skulle undvære den driblestærke og kreative belgier.

To storkampe venter lige rundt om hjørnet i form af både en kamp mod Manchester City onsdag i Champions Leagues ottendedelsfinaler og El Clasico mod FC Barcelona søndag.

Hazard var netop vendt tilbage efter tre måneders pause med en ankelskade og havde lørdag aften et kortvarigt comeback-forsøg for anden gang, inden han måtte humpe fra banen 66 minutter inde i kampen.

- Jeg tror, det er et slag på det samme sted, hvor hans sidste skade var, og det ser ikke godt ud, sagde Zidane til pressen efter kampen.

Det viste sig altså at være et brud på lægbenet.

Nederlaget lørdag på 0-1 mod Levante betyder, at Real Madrid rykker ned på andenpladsen med to point op til Barcelona.

Barcelona vandt lørdag en storsejr mod Eibar på 5-0. Det var desuden danske Martin Braithwaites debutkamp for klubben.

Zidane forsøger holdet modet oppe inden de to storkampe i næste uge.

- Vi tror på, at vi kan komme videre fra nederlaget med styrke, tro og energi. Det var en dårlig kamp, men vi er nødt til at fokusere på næste uge.

- Lige nu er vi meget frustrerede, fordi det her nederlag gør ondt, men i fodbold er der altid en ny kamp, som vi må se frem mod, siger Zidane.

Real Madrid møder Manchester City onsdag aften, mens El Clasico spilles søndag den 1. marts. Kampen vises på TV 2 SPORT X.