Fodbold

Virusfrygt aflyser stribe af opgør i Serie A

79 mennesker er smittet med coronavirus i Italien. Derfor aflyses fire fodboldkampe i landets bedste række.

De italienske myndigheder har besluttet, at fire Serie A-kampe søndag udskydes som følge af frygt for coronavirus.

Det sker som en del af en aflysning af alle sportsbegivenheder i regionerne Veneto og Lombardiet, skriver nyhedsbureauet AFP natten til søndag dansk tid.

De aflyste kampe

  • Atalanta - Sassuolo
  • Verona - Cagliari
  • Inter - Sampdoria
  • Torino - Parma

Af naturlige årsager udgår de fire kampe af dagens program på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY. Det betyder, at TV 2 SPORT X viser Atletico Madrid - Villarreal søndag klokken 21 i stedet for Inters kamp.

Det vides ikke i skrivende stund, hvornår opgørene spilles i stedet.

Dermed er de aflyste opgør de seneste i en lang række af sportsbegivenheder, som ikke bliver gennemført på grund af frygt for virusset.

Allerede lørdag blev en Serie B-kamp mellem Ascoli og Cremonese udskudt. Det skete omkring en time før kampstart, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Også en kamp i den tredjebedste italienske række, Serie C, mellem Piacenza og Sambenedettese samt flere ungdoms- og amatørkampe er blevet udskudt.

Værste udbrud i Europa

Italien forsøger at bekæmpe det værste udbrud af coronavirus, der hidtil er registreret i Europa.

Sent lørdag meldte de italienske myndigheder ud, at smittetallet er steget til 79, mens to mennesker er døde som følge af coronavirus i Italien.

Udmeldingen kommer, samtidig med at de italienske myndigheder har meddelt, at indbyggere hverken må forlade eller gå ind i områder, som er særligt ramt af coronavirus.

Inter havde udfordringer før udskudt kamp

Ifølge Reuters kan aflysningen dog vise sig at være en kærkommen nyhed for Eriksens Inter på den korte bane.

Holdets træner, Antonio Conte, fortalte således lørdag ifølge Reuters, at der havde været udfordringer med at forberede sig til kampen, da man blot 72 timer inden havde spillet i Bulgarien i Europa League.

Inter ligger nummer tre i Serie A efter Lazio og Juventus.