Fodbold

Barcelona-profil kalder Real Madrids præstation for ’den værste i sin tid’

Real Madrid-ikonet Sergio Ramos svarer igen på Gerard Piqués udtalelser efter søndagens El Clásico.

Det lugtede længe af en nulløsning i El Clásico-braget på Santiago Bernabéu søndag aften.

Den brasilianske teenager Vinicius Junior ville det dog anderledes, da han med lidt over et kvarter tilbage af opgøret sendte madrilenerne på 1-0.

I overtiden gjorde Mariano Diaz det til 2-0, hvilket godt kunne indikere, at Barcelona ikke rigtig var tæt på sejren. Barcelona-manden Gerard Piqué har dog en helt anden opfattelse efter kampen.

- Vi kontrollerede kampen i første halvleg, hvilket var det værste, jeg har set Real Madrid spille i alle de år, jeg har spillet på Bernabéu.

- Vi havde muligheden for at sende et stærkt signal, og hvis vi havde grebet vores chancer, havde de haft et bjerg at bestige, siger forsvarsgeneralen til nyhedsbureauet Reuters.

Sergio Ramos svarer igen

I modsatte ende befinder der sig også noget af en forsvarsgeneral. Nemlig Sergio Ramos.

At hjemmeholdet vandt på trods af at være det værste Madrid-hold, som Piqué har oplevet, ville Ramos dog glædeligt gøre hver gang.

Det siger han til spanske AS som et svar på Piqués udtalelse.

- Jeg respekterer alle holdninger, men jeg skriver gerne under på at vinde alle El Clásico-opgør ved at spille så dårlig en første halvleg, som han siger.

Madrid-kaptajnen anerkender dog også, at der var forskel på hjemmeholdets præstation før og efter pausen.

- Udtrykket var anderledes. I første halvleg efterlod vi bolden, men efter pausen valgte vi at gå mod mål. De var ikke særlig friske, så vi begyndte at kreere chancer, siger han efter sejren.

Nederlaget til Barcelona betyder, at Real Madrid nu har overhalet Braithwaites hold i La Liga. Med 12 kampe tilbage af sæsonen er det dog blot et enkelt point, der adskiller de to hold på første- og andenpladsen.

Martin Braithwaite bliver skiftet ind ind for FC Barcelona i kampen mod Real Madrid og er tæt på at score kort efter indskiftningen. Video: TV 2 SPORT