Fodbold

- Resultatet er ikke fair, siger Braithwaite

Martin Braithwaite kom på banen til sit første El Clasico, hvor han og holdkammeraterne dog måtte se sig besejret af Real Madrid med 2-0.

Landsholdsspilleren Martin Braithwaite løb søndag aften på grønsværen til sin største klubkamp i karrieren, da han i det 69. minut kom på banen for FC Barcelona imod Real Madrid.

Han og resten af FC Barcelona-mandskabet måtte dog gå pointløse fra banen, da Real Madrid vandt 2-0 på eget græs.

- Resultatet er ikke fair. Vi havde muligheder i dag (søndag, red.). Vi er ikke glade nu, men jeg er sikker på, vi er på rette spor, og at vi vil komme tilbage og overhale dem igen. Jeg er tilfreds med vores selvtillid, lød det fra Martin Braithwaite til Barca TV.

Danskeren blev skiftet ind i stedet for Arturo Vidal, og på under et minut kom han frem til en stor chance. Martin Braithwaite var alene mod Thibaut Courtois på en friløber, men belgieren fik reddet forsøget.

Kort tid efter så Martin Braithwaite tværtimod uheldig ud. Danskeren opdagede ikke, at Real Madrid-spilleren Vinicius Junior løb bagom ham, og brasilianeren sparkede bolden i mål til 1-0.

Real Madrid fik scoret endnu en gang, da Mariano Diaz efter blot ét minut på banen nettede i overtiden.

Real Madrid vandt sæsonens andet El Clásico, da FC Barcelona med Martin Braithwaite blev slået med 2-0. Video: TV 2 SPORT

På trods af nederlaget var Martin Braithwaite glad for at have oplevet sit første El Clasico.

- Selvfølgelig er det en drøm, men det har også været et mål for mig. Jeg har altid haft mål og arbejdet rigtig hårdt, så det er ingen tilfældighed, at jeg er her. Nu vil jeg bare fortsætte, sagde danskeren ifølge Fotbollskanalen til Cmore efter kampen.

Det er første gang i 14 år, at en dansker er med i El Clasico. Martin Braithwaite har spillet to kampe for FC Barcelona, siden han i februar skiftede til klubben fra Leganes.