Coronavirus

Den tidligere Brøndby-spiller Peter Madsen smittet med coronavirus

Den tidligere Brøndby-spiller har deltaget ved Christian Poulsens 40 års fødselsdag i Holland og har fået coronavirus.

Peter Madsen, der tidligere har spillet for Brøndby, er blevet smittet med coronavirus.

Han fortæller til BT, at han i weekenden var med til Christian Poulsens fødselsdag i Holland, hvor også Thomas Kahlenberg var til stede. Nogle dage efter festen blev Kahlenberg testet positiv for covid-19.

- Da Thomas Kahlenberg bliver testet positiv, vælger vi også at blive testet. For jeg har ikke rigtig haft nogle symptomer. Alligevel viser det sig, at jeg er smittet med coronavirus, siger Peter Madsen til BT.

Peter Madsen er nu rykket væk fra familien og i karantæne. Efter hjemkomsten til Danmark er hele Peter Madsens familie blevet testet. Ingen fra hans nære familie har symptomer.

Han uddyber, at begge hans svigerforældre også er blevet smittet. Peter Madsen fortæller, at det er kritisk med hans svigerfar, som er oppe i årene. Han er indlagt på Rigshospitalet, da han ikke har gode lunger. Den tidligere fodboldspiller fortæller dog, at han sandsynligvis har fået smitten et andet sted.

Den tidligere fodboldspiller forklarer, at han kun har haft lidt ondt i hovedet. Han forventer derfor, at han hurtigt er raskmeldt.

Peter Madsen spillede 13 landskampe og var blandt andet med under VM i 2002 og EM i 2004.

TV 2 SPORT har forsøgt at komme i kontakt med Peter Madsen, men det er endnu ikke lykkedes.

Kahlenberg besøgte Brøndby Stadion med coronavirus

Torsdag kom det frem, at den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller Thomas Kahlenberg var blevet smittet med coronavirus. Han blev smittet til samme fødselsdag, som Peter Madsen også deltog ved.

Det har blandt andet sendt fire Superligaspillere fra Brøndby og Lyngby i karantæne plus Brøndbys assistenttræner Martin Retov og kvindeholdets træner Per Nielsen.

77 Brøndbyfans er også sendt i karantæne, fordi de var tæt på Thomas Kahlenberg i sidste weekend. I alt er cirka 100 personer sendt i karantæne for at undgå smittefare, fordi de har været tæt på Thomas Kahlenberg, der for nylig deltog i Christian Poulsens fødselsdag.

Thomas Kahlenberg skrev tidligere lørdag, at han ærgrer sig over hele situationen.

- Jeg er så ked af alt det, jeg har sat i gang, skriver Thomas Kahlenberg på Instagram.

- Indtil videre har ingen af mine nærmeste fået sygdomssymptomer. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft influenza, men jeg mindes, at det er stort set samme følelse.

27 danskere er officielt testet positiv for coronavirus i Danmark.