Balotelli sættes på plads af egen klub efter kontroversiel corona-joke

Mario Balotellis klub, Brescia, tager afstand fra hans joke om, at timingen af Serie A-pausen favoriserer Juventus.

Det er slet ikke uvant, og nu er det sket igen.

Den italienske angriber Mario Balotelli har igen trukket overskrifter for noget uden for fodboldbanen. Denne gang drejer det sig om en kæk bemærkning angående beslutningen om at udsætte Serie A. En beslutning, der blev truffet den 9. marts.

- De var nødt til at vente, til Juventus kom tilbage i toppen af ligaen, før de stoppede den, sagde Balotelli i en Instagram-livevideo.

Sætningen afsluttes med et stort smil og grin. Hans italienske klub, Brescia, griner dog ikke lige så meget som den kontroversielle angriber. Faktisk har de i ikke engang plads til et smil.

- Brescia slår fast, at sådanne insinuationer er personlige holdninger og er ikke på nogen måde repræsentativ for klubben, skriver de et statement torsdag aften.

Balotelli hentyder med bemærkningen til, at der allerede var snak om at udskyde Serie A dagen inden. Det havde betydet, at Juventus ikke havde haft mulighed for at spille sin kamp mod Inter, og da Lazio allerede havde været i aktion i runden, ville de have siddet på førstepladsen i ligaen i corona-pausen.

Beslutningen om udskydelsen kom dog først efter, at Juventus havde vundet over Inter, og de tre point på kontoen var nok til at generobre førstelpladsen. Det er den timing, som Balotelli hæfter sig ved.

Glad for corona-beslutning

Selve udskydelsen af ligaen er noget, som Balotelli bakker fuldt op om.

- Mere seriøst håber jeg ikke, at Serie A begynder igen, indtil der ikke er flere tilfælde (af coronavirussmitte, red.). Jeg blev så rasende i begyndelsen og bad folk om at stoppe med at spillet. Det blev jeg hånet for. Måske har de nu endelig indset situationens alvor, siger han.

Mario Balotelli er i gang med sin anden sæson for Brescia.