Klubber keder sig: Dyster i online brætspil og Football Manager

Fodboldkampe i alle de store ligaer er udskudt eller aflyst, så klubberne får tiden til at gå på anden vis.

En række fodboldklubber har fundet ud af, at de sagtens kan dyste, selvom deres kampe er blevet aflyst for at undgå eventuel smitte med coronavirus.

På Twitter har adskillige kampe udspillet sig i løbet af weekenden. Både virtuelle fodboldkampe og i helt andre discipliner.

Et af de sjoveste opgør står tyske Bayer 04 Leverkusen og engelske Hull for. Lørdag spillede de en hård, men retfærdig omgang fire på stribe: Connect 4, som de kalder det i England. Og Connect 04, som de kalder det i Leverkusen.

Træk for træk delte de to klubber deres kamp på Twitter, hvor store chancer blev kommenteret, som var det en fodboldkamp.

Faktisk var det så detaljeret, at Leverkusen på et tidspunkt følte det nødvendigt at tilføje en langsom gengivelse

Ligesom gengivelser er en fast del af fodbold, så er videogennemsyn efterhånden også blevet det. Derfor var det måske ikke så overraskende, at Hull delte en episode, VAR havde kigget på.

Og resultatet, tænker du måske? En knusende sikker sejr til Hull. 4-0. Eller som de måske ville sige i Leverkusen: 0-4.

Flere kampe i flere forskellige spil

Premier League-klubben Watford skulle lørdag hjemme have taget imod Leicester. Men i stedet for at spille på grønsværen, tog klubben kampen op med Kasper Schmeichel og co. i spillet Football Manager.

Her kan man styre en klub - købe/sælge spillere, sætte holdopstilling og så videre - mens kampene bliver simuleret.

Den virtuelle udgave af Watford-Leicester endte 1-1 efter en sen udligning af hjemmeholdet. Kampen kan ses på Watfords twitterprofil.

Kryds og bolle på Twitter

Southampton var også i legehumør. Klubben skulle have lørdag have mødt Norwich, men endte med i stedet på Twitter at udfordre Teemu Pukkis arbejdsgiver til et spil kryds og bolle.

Norwich gav dog ikke lyd fra sig, og så så Manchester City sit snit og tog kampen op. Spillet endte, uden at der blev fundet en vinder.

Det blev Bundesliga-klubben Augsburg tilsyneladende inspireret af. Lørdag aften har den tyske klub på Twitter udfordret sine fans i kryds og bolle.

Den bedste tyske række var den sidste af de to europæiske ligaer til at aflyse kampe. Så sent som fredag stod klubberne til at skulle i aktion i weekenden, inden ligaen fredag eftermiddag aflyste alle kampe.