Fodbold

Martin Braithwaite isoleret på spansk hotel

Martin Braithwaite nåede ikke at købe et hus i Barcelona, inden han blev sendt i isolation  Toni Albir / Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite har ikke nået at købe et hus i Barcelona efter sit skifte i slutningen af februar.

FC Barcelona besluttede fredag at suspendere alt træning og sende spillerne hjem i deres private hjem i isolation med deres familier.

Det har alle spillerne i FC Barcelona efterlevet – på nær én. For Martin Braithwaite, der først kom til Barcelona 20. februar, har ikke nået at købe sig et hus eller en lejlighed i den catalanske hovedstad.

Derfor er den danske landsholdsangriber knap så isoleret som sine holdkammerater. Han bor nemlig på det store Hotel Sofia tæt på FC Barcelonas stadion Camp Nou.

Selvom danskeren er isoleret på hotellet, så ligger han ikke på den lade side. Ligesom sine holdkammerater har han fået en personlig træningsplan, som han følger, mens han er på hotellet.

Heldigvis for Martin Braithwiate er hotellet ikke proppet med mennesker. Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo er kun 9 ud af de 465 værelser booket. Mediet bringer også en video, hvor Martin Braithwaite løber på et løbebånd - angiveligt i hotellets motionsrum. På samme side kan man se målmanden Ter Stegen træne på sin veltrimmede græsplæne under en skyfri himmel.

Messi sender opfordring

Ifølge det spanske medie har Martin Braithwaite og familien kigget på nogle huse i området, men de nåede ikke at købe et, før frygten for coronavirussen sendte dem i isolation.

Den alvorlige situation har blandt andet fået FC Barcelona-stjernen Lionel Messi til at opfordre folk til at lytte til myndighedernes anbefalinger.

De to næste runder i La Liga er foreløbigt udskudt, mens Copa del Rey-Finalen, der skulle være spillet 18. april, også er blevet udskudt på ubestemt tid.