Fodbold

Kritiserede den tyrkiske liga for at fortsætte – nu er han færdig i topklub

Den tidligere Chelsea-spiller John Obi Mikel er fortid i den tyrkiske klub Trabzonspor. Han kom til klubben i sommeren 2019.

Fra stamspiller til færdig i klubben.

Sådan kan den seneste tid for fodboldspilleren John Obi Mikel meget vel beskrives.

Sæsonen burde blive aflyst, fordi verden står over for så turbulent en tid

John Obi Mikel

Midtbanespilleren er nemlig fortid i den tyrkiske klub Trabzonspor. Det skriver klubben i et statement på sin hjemmeside.

- Den professionelle fodboldspilleraftale mellem vores klub og John Obi Mikel er gensidigt opsagt, står der blandt andet.

Sagde sin mening

Klubben oplyser ikke, hvad der ligger til grund for den pludselige afskedigelse. Men det kan meget vel hænge sammen med et nu tre dage gammelt Instagram-opslag.

På det sociale medie ytrede den tidligere Premier League-vinder nemlig sin mening om, at den tyrkiske liga endnu ikke er suspenderet som følge af coronavirussens hærgen.

Han skrev blandt andet følgende:

- Der er mere i livet end fodbold. Jeg føler mig ikke komfortabel med at spille fodbold i den her situation - jeg har ikke lyst til det. Alle burde blive hjemme ved deres familier og dem, de elsker, i denne kritiske tid.

- Sæsonen burde blive aflyst, fordi verden står over for så turbulent en tid.

Bekymret dansker

I Tyrkiet spiller også danske Jens Jönsson. Han er tilknyttet Konyaspor, som er en del af den bedste tyrkiske liga.

- Det er lidt ubehageligt, men indtil videre må vi jo gøre, hvad vi er ansat til. Jeg håber ikke, jeg er aktiv om en uge, men nu får vi se, fortalte han til TV 2 SPORT i begyndelsen af ugen.

I Tyrkiet blev den seneste spillerunde spillet for tomme tribuner.

Der er i skrivende stund ikke taget en beslutning om helt at sætte ligaen på pause.