Real Madrid-spiller risikerer straf for at bryde corona-karantæne

Luka Jovic har ikke overholdt karantæne på 28 dage i Serbien, efter at han er rejst ind i landet fra Spanien.

Den serbiske Real Madrid-spiller Luka Jovic risikerer at blive straffet for at bryde en coronakarantæne i hjemlandet.

Serbien indførte søndag en karantæne på 28 dage for alle borgere, der vender hjem fra lande, der er særlig hårdt ramt af coronavirus.

Jovic fløj tidligere på ugen fra Spanien til Serbien, hvilket betød, at han skulle gå i selvisolation i fire uger. Det skyldes, at Spanien er et af de lande i Europa, der er værst plaget af den smitsomme virus.

Det serbiske nyhedsbureau Tanjug beretter ifølge Reuters, at Jovic brød isolationen, da han forlod sin lejlighed i Beograd-bydelen Vracar.

Fodboldspillerens forklaring var, at han skulle på apoteket for at købe medicin.

- Jeg er først og fremmest ked af, at jeg er blevet det store samtaleemne i disse dage, og folk konstant skriver om mig og ikke alle de helte, der kæmper mod denne krise, skriver Jovic på Instagram.

Politiets anklager bekræfter: Går videre med sagen

Fodboldspilleren forklarer, at han er blevet testet negativ i en coronatest. Real Madrid-angriberen mener ikke, at han i forbindelse med testen har fået tilstrækkelig information om, hvad han må og ikke må foretage sig.

Han fortæller også, at der er forskellige karantæneregler i Spanien og Serbien.

- I Spanien er det tilladt at gĂĄ ud for at handle mad og gĂĄ pĂĄ apoteket, men det kan man ikke her (i Serbien, red.).

- Jeg undskylder over for alle, som jeg har sĂĄret eller bragt i fare. Jeg hĂĄber, at vi sammen kan komme igennem det her, skriver han.

Politiets anklager bekræfter, at Jovic har brudt karantænen, og at man ønsker at gå videre med sagen.

I øjeblikket bliver der ikke spillet fodbold i Spanien på grund af spredningen af coronavirus. Ifølge serbiske medier fik det Jovic til at rejse til Serbien for at besøge sin kæreste.

Luka Jovic skiftede i sommeren 2019 fra Eintracht Frankfurt til Real Madrid, hvor han endnu ikke har fĂĄet sit gennembrud.