Fodbold

Udlejet Milan-spiller kritiserer klubben og håber ikke, han vender tilbage

Suso håber, at han ikke skal trække Milan-trøjen over hovedet igen.  Daniele Mascolo / Ritzau Scanpix

Suso nåede at opleve tilstrækkeligt med påstyr i sin godt fire år i AC Milan til, at han helst vil blive i sin nuværende klub.

Få dage før januar-transfervinduet smækkede i, skiftede Jesús Fernandez - bedre kendt som 'Suso' - til Sevilla og La Liga på en lejeaftale fra AC Milan.

Og hvis spanieren får lov at bestemme, var der tale om en envejsbillet ud af den italienske storklub, der ifølge Suso er en stor rodebutik.

- I min tid i Milan var der tre klubpræsidenter, forskellige trænere og utallige forskellige spillere.

- Det er svært at bygge noget ordenligt op under sådan nogle forhold. Hvert år var alting altid anderledes, når man startede op, siger han til La Gazetta dello Sport.

Kantspilleren kom til AC Milan i 2015, og udover et halvt års udleje til Genoa har han spillet i klubben indtil januar i år.

I den tid har klubben blandt andet haft seks forskellige managers, og seneste skud på stammen er Stefano Pioli, der blev hyret ind i 2019. I samme periode er over 50 spillere blevet købt eller lånt.

- Jeg håber at spille i Champions League og at vinde noget i denne (Sevillas, red.) trøje. Jeg håber, jeg får lov at blive, siger Suso.

Med 11 kampe tilbage i La Liga indtager Sevilla tredjepladsen. Det er endnu uvist, om eller hvornår ligasæsonen bliver genoptaget.