Coronavirus

Sisto trækker overskrifter i spanske medier: Har han forladt landet uden tilladelse?

AS skriver videre, at Pione Sisto først gav klubben besked, efter at han havde forladt Vigo og var på vej til Danmark. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Ifølge flere spanske sportsmedier er Pione Sisto rejst til Danmark uden at informere Celta Vigo inden.

Pione Sistos navn er havnet i overskrifterne hos flere spanske medier.

De skriver nemlig, at den danske fodboldspiller er rejst til Danmark uden at have fået lov af sin spanske klub, Celta Vigo.

Historien er at finde i flere spanske sportsmedier - heriblandt AS, Mundo Deportivo og Marca, efter at radiostationen Cope Vigo i første omgang bragte historien.

Den spanske avis AS skriver, at danskeren har forladt byen Vigo efter at have været i karantæne i 14 dage i forbindelse med hele situationen i landet med coronavirus.

AS skriver videre, at Pione Sisto først gav klubben besked, efter at han havde forladt Vigo og var på vej til Danmark.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Sistos bror og agent, Angelo Sisto, der dog ikke vil kommentere historien på nuværende tidspunkt.

Sådan ser historien ud i Mundo Deportivo.

Celta-truppen fortsat i karantæne

Medierne beretter desuden, at sagen vil blive behandlet internt i Celta Vigo, og at den i sidste ende kan resultere i en bøde til danskeren.

Ifølge AS er den øvrige Celta-trup fortsat i karantæne, og spillerne befinder sig i deres hjem.

Spanien er hårdt ramt af coronavirus.

Ifølge en opgørelse fredag fra Johns Hopkins University, som hele tiden opdaterer antallet af smittede og døde, så er der i landet i alt registreret 4858 døde med forbindelse til coronavirus.

Har tidligere trukket overskrifter

Pione Sisto gjorde sig senest upopulær i klubben i slutningen af januar, da han ikke lagde skjul på sin utilfredshed i forbindelse med en udskiftning i et opgør i Primera Division.

Det affødte kritik fra Celta-træner Óscar Garcia, og ifølge avisen Faro de Vigo blev enden på det hele, at den 24-årige dansker skulle betale en middag til sine holdkammerater.

Den spanske række ligger i øjeblikket stille som følge af coronavirus.

Pione Sisto var senest i kamp for Celta Vigo 7. marts. Han er noteret for to ligamål i denne sæson.