Yussuf Poulsen vil sælges, skriver avis - agent 'afviser kategorisk'

Yussuf Poulsen rygtes væk fra RB Leipzig af den tyske avis Bild, men det afviser spillerens agent.

- Det har overhovedet ikke noget pĂĄ sig.

Sådan forholder Yussuf Poulsens agent Poul-Erik Petersen sig til rygterne om, at den danske landsholdsspiller skulle være på vej væk fra RB Leipzig.

Avisen Bild mener ellers at vide, at Yussuf Poulsen, der i denne sæson har spillet 1037 minutter i 20 kampe i Bundesligaen, har indgivet en såkaldt transferanmodning til sin tyske klub.

- Der er intet i den her sammenhæng, som har bare tilnærmelsesvist noget på sig. Hverken at Yussuf har forespurgt, eller at der er forhandlinger med andre klubber, siger Poul-Erik Petersen til TV 2 SPORT.

Danskerens agent afviser dermed også rygterne, der sætter Yussuf Poulsen i forbindelse med flere Premier League-klubber.

Konkret skulle der være interesse fra Newcastles, skriver Bild.

- Der har ikke været så meget som en kontakt til klubben. Det kan jeg afvise kategorisk, siger Poul-Erik Petersen.

Jeg kan ikke sige det mere klart og tydeligt end, at Yussuf elsker at være i Leipzig

Poul-Erik Petersen, agent for Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen har kontrakt med RB Leipzig indtil 2022.

Vil ikke være 'æresreserve'

Yussuf Poulsen har været i den storsatsende klub siden 2013 og var med til at rykke den fra Tysklands tredjebedste række og til toppen af Bundesligaen.

Klubben, som er støttet af energidrik-giganten Red Bull, befinder sig i kvartfinalen af årets Champions League. Men ifølge Bild er Yussuf Poulsen utilfreds med den begrænsede spilletid.

- Det bliver gjort til, at han nærmest ikke spiller, og det er jo slet ikke tilfældet, mener Poul-Erik Petersen.

Offensivspilleren er startet på bænken i 15 af de 29 kampe, han i alt har været klar til at spille i Bundesligaen og Champions League. Det er blevet til spilletid i 26 af kampene.

- Det er en absolut topklub i Europa, og de er med i Champions League. Der skal være konkurrence sådan et sted. Han har haft den udfordring før.

- Jeg kan ikke sige det mere klart og tydeligt end, at Yussuf elsker at være i Leipzig, og som udgangspunkt er det der, han ser sig, fastholder Poul-Erik Petersen.

- Men hvis situationen til stadighed forholder sig, som den er, så er det logisk, at han ikke vil være 'æresreserve'.

Poul-Erik Petersen var senest i kontakt med RB Leipzig i forbindelse med seneste kamp, et Champions League-møde med Tottenham.

Han siger, at hverken han eller Yussuf Poulsen ved, hvordan rygterne er opstĂĄet.