Coronavirus

Zlatan fordriver tiden med at flytte møbler - tænker ikke på fremtiden

Zlatan Ibrahimovic er rejst hjem til Sverige. Det er endnu uvist, om han har et arbejde at vende tilbage til i Italien.

Hvis du har tænkt på at pifte hjemmet op og prøve noget nyt, er tiden måske inde, nu hvor du alligevel er hjemme hele tiden.

Ligesom fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic.

På grund af coronavirus har han - som så mange andre - fået rigeligt med tid mellem hænderne, og derfor er den svenske fodboldstjerne blandt andet begyndt at se på indretningen i hjemmet i Sverige.

- Det kan være alt fra at møblere om til at se fjernsyn eller træne. Jeg kan godt lide at være hjemme og bevæger mig ikke meget ud, siger han i et interview med Svenska Dagbladet.

AC Milan-angriberen er rejst hjem til Stockholm fra sin bopæl i det italienske, hvor han isolerer sig med familien, mens han venter på nyt.

- Jeg er ikke bekymret for coronavirus. Jeg tror, det løser sig, og vi må bare vente, til eksperterne ved, hvad der skal gøres.

Italien har i flere uger været meget hårdt ramt af coronavirus, og Sverige er blandt de seneste lande til at opleve en markant stigning i såvel antal smittede som antal døde.

Usikker fremtid

Zlatan Ibrahimovic skiftede til Milan-klubben ved årsskiftet, og han er hyret ind for resten af denne sæson med mulighed for forlængelse til og med næste sæson.

På grund af corona-pandemien er den seneste kamp i Serie A snart en måned gammel, og det er endnu uvist, om eller hvornår sæsonen bliver genoptaget.

Det samme er svenskerens fremtid.

- Vi får se. Jeg ved ikke engang selv, hvad jeg vil. Der sker noget nyt hver dag. Hvem havde forudset det her med coronavirus? Vi må bare forsøge at leve i nuet, siger han.

38-årige Ibrahimovic har tidligere spillet i AC Milan og i Italien, hvor han også har været forbi Inter og Juventus.

I denne sæson har han scoret fire mål i ti kampe i alle turneringer.