Fodbold

Tre eksperter sætter deres drømmehold i Serie A: - Har bare aldrig elsket Ronaldo

Tre fodboldeksperter har sat hver deres drømmehold med spillere fra den bedste italienske fodboldrække, Serie A.

Italienerne må lige nu undvære deres højtelskede calcio.

Italiensk fodbold ligger stille som konsekvens af den verserende corona-krise, som er særligt voldsom i netop Italien. Og lige nu ved ingen, hvornår der igen kan spilles fodbold på San Siro, Stadio Olimpico, San Paolo og resten af de ikoniske Serie A-stadioner.

Men selvom de lige nu er tvunget til at selvtræne derhjemme, så er Serie A fortsat fyldt med nogle af verdens bedste fodboldspillere.

Derfor har vi på TV 2 SPORT udnyttet den ufrivillige fodboldpause til at gennemføre en underholdende øvelse: Sæt dit Serie A-drømmehold med frit valg blandt alle spillere i alle klubber!

Vi har herunder bedt tre af TV 2 SPORTs fodboldeksperter -Mads Junker, Kasper Lorentzen og Martin Mikkelsen - om at komme med deres bud på det stærkeste Serie A-mandskab.

Præmis: Det skal understreges, at der ikke er tale om en kåring af sæsonens bedste hold med de aktuelt bedst præsterende spillere. Det er et bud på det potentielt stærkeste Serie A-mandskab - bestående af de spillere, som eksperten foretrækker. Den valgte opstilling er 3-5-2.

Mads Junker

Holdet:

Samir Handanovic (Inter), Milan Skriniar (Inter), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Alex Sandro (Juventus), Fabian Ruiz (Napoli), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Hans Hateboer (Atalanta), Luis Alberto (Lazio), Ciro Immobile (Lazio) og Cristiano Ronaldo (Juventus)

Boblere: Wojciech Szczęsny, Kalidou Koulibaly, Rodrigo Bentancur, Romelu Lukaku

Argumentation:

- Samir Handanovic er bare Serie A's med afstand bedste målmand. Punktum.

- I forsvaret mener jeg simpelthen, at Chiellini og Bonucci er selvskrevet til mit hold. Det er de to bedste forsvarsspillere i Serie A. Så jeg var reelt kun i tvivl om den sidste plads. Her har jeg valgt Skriniar, fordi han er sindssygt spændende og passer godt til positionen i det her system. Han er duelstærk og bliver bedre og bedre med bolden.

Immobile og Ronaldo er bare de to bedste angribere i rækken

Mads Junker

- Jeg har valgt en central midtbane med Milinkovic og Fabian, der er to virkelig spændende spillere, som begge arbejder godt defensivt.

- Mine to angribere giver sig selv, synes jeg. Man kunne have valgt Lukaku eller Martinez fra Inter, men Immobile og Ronaldo er bare de to bedste angribere i rækken.

- Hvis jeg skulle have lavet sæsonens hold, så ville jeg selvfølgelig have langt flere Atalanta-spillere med - og særligt Josip Ilicic ville være umulig at ignorere. Så Kasper Lorentzens hold lyder lidt mere som 'sæsonens hold' med alle de Atalanta-spillere. Jeg er ikke i tvivl om, at mit hold ville slå hans udvalgte.

Kasper Lorentzen

Holdet:

Wojciech Szczęsny (Juventus), Theo Hernández (AC Milan), José Luis Palomino (Atalanta), Stefan de Vrij (Inter), Nicolò Zaniolo (AS Roma), Papu Gómez (Atalanta), Marcelo Brozović (Inter), Luis Alberto (Lazio), Josip Ilicic (Atalanta), Cristiano Ronaldo (Juventus) og Ciro Immobile (Lazio)

Boblere: Romelu Lukaku, LautaroMartinez, Leonardo Bonucci, Paulo Dybala

Argumentation:

- Som I kan se, har jeg valgt et hold med mange offensive profiler. Så jeg har nærmest kun Brozovic med som en defensiv midtbanespiller, men jeg håber, jeg kan holde balancen på holdet alligevel.

- Jeg har en del Atalanta-spillere med, men det er altså ikke kun baseret på indeværende sæson. Jeg synes, de har været gode i længere tid. Jeg troede faktisk, de ville få en skidt sæson i år, når de skulle spille Champions League samtidig, men de har godt nok modbevist mig.

- Palomino har virkelig imponeret mig. Han var som sådan grunden til, at Simon Kjær ikke kunne komme på holdet i Atalanta, og det kan jeg godt forstå. For han er mindst et niveau over Kjær. Han er fremragende i duellerne og god i spillet med bolden.

Han har bare noget x-factor, som jeg ville have med

Kasper Lorentzen om Zaniolo

- Ilicic kunne jeg ikke komme udenom. Han imponerer mig bare. Jeg synes, det er så vildt, at en så stor fyr kan være med på det her niveau.

- Papu Gomez husker jeg helt tilbage fra dengang, hvor FC København mødte Atalanta i Europa League. Han imponerede mig dengang, og jeg har bare haft et godt øje til ham lige siden. Han skulle med på mit hold.

- Så har jeg valgt en Roma-spiller i form af Zaniolo. Det er mest, fordi jeg virkelig godt kan lide ham som type. Han har bare noget og er også så småt slået igennem på landsholdet. Han har bare noget x-factor, som jeg ville have med.

Jeg har valgt at sætte mit hold med hjertet. Og jeg har bare aldrig elsket Ronaldo

Martin Mikkelsen

Martin Mikkelsen

Holdet:

Samir Handanovic (Inter), Alessio Romagnoli (AC Milan), Leonardo Bonucci (Juventus), Kalidou Koulibaly (Napoli), Marcelo Brozovic (Inter), Federico Chiesa (Fiorentina), Robin Gosens (Atalanta), Papu Gomez (Atalanta), Luis Alberto (Lazio), Paulo Dybala (Juventus) og Josip Ilicic( Atalanta)

Boblere: Ciro Immobile, Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini, Fabian Ruiz, Milan Skriniar

Argumentation:

- Nu spørger alle nok sig selv om, hvor Cristiano Ronaldo er henne. Og lad os bare starte med ham, for det kan måske virke useriøst. Jeg har valgt at sætte mit hold med hjertet. Og jeg har bare aldrig elsket Ronaldo. Han er stadig ekstremt afgørende for Juventus, og jeg anerkender, at han er en af de største nogensinde. Han er bare ikke en af mine favoritter. Jeg skulle have plads til de to andre, for dem nyder jeg mere at se spille.

- Jeg har også udeladt Immobile, hvilket faktisk var endnu sværere end Ronaldo. Immobile er et intelligent målmonster med et kæmpe hjerte, men jeg kunne bare ikke få plads til ham.

- Så har jeg Romagnoli med i forsvaret. Han er bare blevet så stærk. Han er en kæmpe chef, og han har endelig forløst sit enorme potentiale.

- Chiesa har jeg lidt en svaghed for. Der ligger meget på hans skuldre i Fiorentina, men han kan bære det. Når han rammer sit niveau, så er han bare for vild. Han har et voldsomt antrit og en enorm sult. Og så elsker jeg hans begejstring, når han scorer.

- Gosens er lidt billedet på Atalanta lige nu. De ukendte soldater, der bliver hentet rundt omkring, og som bare præsterer. Han er fysisk stærk og bliver aldrig træt. Han har kæmpe power op og ned langs sidelinjen.

- Så har jeg valgt Dybala i angrebet. Han har haft periode, hvor han har været helt magisk. Men han er åbenbart ikke så gode venner med Juventus-træner, Sarri. Og han har været lidt ramt siden Ronaldos ankomst i Juventus, hvor der åbenlyst skete noget med hakkeordenen på holdet. Når han rammer dagen, er Dybala bare et geni. Ganske simpelt. Hans vestreben er magisk.

- Og så har jeg Ilicic med. Selvfølgelig. Tallene taler for sig selv. Det er nemt at sige nu, men jeg har altid tænkt, at han er sindssyg god. Han er sådan en stereotyp Balkan-spiller med stort temperament. Men han har fundet en ro, ser det ud til. Hans målstatistik er bare abnorm, og så har han scoret de flotteste mål af alle.

Afstemning

Hvilken ekspert har lavet det bedste Serie A-drømmehold?