Leipzig-træner: Poulsen er utilfreds - men han vil ikke væk

Julian Nagelsmann erkender, at Yussuf Poulsen ikke er tilfreds med den manglende spilletid. Danskeren vil dog ikke væk fra klubben, siger han.

Yussuf Poulsen fik sig noget af en overraskelse, da han åbnede den tyske avis Bild onsdag i sidste uge.

Her kunne han nemlig læse om sig selv, at han var utilfreds i RB Leipzig, og at han ville væk fra klubben. Dette afkræftede han dog selv torsdag, hvor han beskrev, at han troede, det var en aprilsnar.

Danskerens tyske træner, Julian Nagelsmann, fortæller nu, at han har haft en samtale med Yussuf Poulsen, hvor han har udtrykt sin utilfredshed over den manglende spilletid. Han har dog ikke sagt, at han vil væk fra klubben.

- Det er meget tydeligt, at han ikke er tilfreds med situationen, men han har ikke sagt til mig, at han vil væk. Det er logisk at sige det, hvis situationen ikke forbedrer sig – så ville det være en mulighed, siger han tyske Bild, der i første omgang også var mediet, der bragte historien.

- Jeg havde en lang snak med ham før corona-pausen. Han er en spiller, som proaktivt kommer til træneren og vil vide, hvad der foregår. Han må bide i det sure æble og hævde sig selv. Han ved, hvad jeg vil se fra ham. Men jeg anser det her som værende helt normalt. Det er det samme for alle spillere. Lige nu vil han gerne være starter.

'Yussuf elsker at være i Leipzig'

Poulsen har været på banen i 20 bundesligakampe i denne sæson, men i halvdelen af tilfældene har det været som indskifter fra bænken.

Det er en ny situation for den 25-årige dansker, der kom til den tyske klub i 2013 og i mange år har været stamspiller.

Under træner Julian Nagelsmanns ledelse er Poulsen dog gledet en smule ned i hierarkiet, og efter nytår er han kun startet på banen i én bundesligakamp.

Onsdag understregede Poul-Erik Petersen dog, at danskeren fortsat er glad for tilværelsen i den tyske topklub.

- Jeg kan ikke sige det mere klart og tydeligt end, at Yussuf elsker at være i Leipzig, og som udgangspunkt er det der, han ser sig, fastslog agenten over for TV 2 SPORT.

Yussuf Poulsens kontrakt med RB Leipzig løber til sommeren 2022.