Fodbold

Dansk anfører missede træning med Zlatan: - Det er lidt uheldigt

På grund af coronakrisen er Zlatan Ibrahimovic hjemme i Sverige, og her holdt han formen ved lige med de Hammarby-spillere, der mødte til træning.

Pludselig stod Zlatan Ibrahimovic på Hammarbys træningsanlæg for at tage del i torsdagens træning.

Under normale omstændigheder havde det været en sjov oplevelse for klubbens anfører, danske Jeppe Andersen, men lige netop torsdag følte han sig smådårlig og besluttede at blive hjemme.

- Det er lidt uheldigt. Det må jeg sige, det er, konstaterer Jeppe Andersen i Sport Live.

- Det havde da været sjovt lige at prøve at træne med ham. Det er pivelendigt af mig.

I øjeblikket er træningen frivillig i Hammarby, og spillerne har fået at vide, at de ikke skal komme, hvis man har de mindste symptomer på sygdom. Og klubbens anden dansker, Mads Fenger, stod i den lige modsatte situation end Andersen torsdag.

- Min danske holdkammerat Mads Fenger har ikke været der hele ugen, men tog derud i dag, og så kom Zlatan, så der havde han heldet med sig, siger anføreren.

Har købt sig ind i klubben

At Zlatan Ibrahimovic stod på netop Hammarbys træningsanlæg var nok ingen tilfældighed, da han i efteråret blev medejer i den svenske klub.

Fodboldstjernen - der er rejst til hjemlandet fra sin normale bopæl i Milano på grund af coronakrisen - købte cirka 25 procent af klubben.

Ibrahimovic er flere gange blevet set til Hammarbys kampe, men det var første gang, han trænede med holdet.

Den 38-årige AC Milan-angriber er uden kontrakt for næste sæsonen.