Kjær drømmer om at blive i Milan - vil lægge 'ultimativt pres' på klubben

Det vil koste AC Milan omkring 110 millioner kroner at købe Simon Kjær fri i Sevilla efter denne sæson.

Simon Kjær har blot været AC Milan-spiller i tre måneder, men han håber allerede, at fremtiden også bliver med de rød/sorte striber på brystet.

Den danske landsholdsanfører blev i januar udlejet fra spanske Sevilla for resten af denne sæsonen, og står det til ham selv, kommer en returbillet ikke på tale.

- Min drøm er at blive i AC Milan, og når tiden er inde, vil vi tale med klubben om det. Jeg skal lægge ultimativt pres på klubben for at overbevise dem om at udnytte min købsoption.

- Jeg arbejder stadig for at blive her, selvom vi ikke spiller. Jeg prøver at forbedre mig. Ikke kun fysisk men også mentalt, siger Kjær til Football Italia.

Hvis Kjær skal blive i Milano kommer det til at koste klubben omkring 110 millioner kroner at købe ham fri af Sevilla, hvor han har været på kontrakt siden 2017.

'Træneren gør det let'

I efteråret var 31-årige Simon Kjær udlejet til Atalanta, hvor han blev offer for holdets taktik, og rykkede i januars transfervindue videre til AC Milan, hvor han føler sig bedre tilpas.

- Jeg har intet at bevise overfor mig selv. Jeg har altid været opmærksom og professionel. Gasperini (Atalantas træner, red.) gjorde det tydeligt overfor mig, at problemet var taktisk.

- Pioli (AC Milans træner, red.) gav mig selvtillid med det samme. Han talte meget til mig. Han spurgte, hvordan man bedst kunne bruge mig, og med sådan en træner har det været let.

Med tolv kampe tilbage er AC Milan på syvendepladsen i Serie A.

Milano-klubben er Simon Kjærs fjerde i Italien efter tidligere ophold i Palermo og Roma foruden Atalanta.