Fodbold

Hammarby-spiller håber, Zlatan skifter permanent

Kontrakten mellem AC Milan og Zlatan Ibrahimovic udløbe til sommer, og det giver Hammarby-spilleren Abdul Khalili anledning til at drømme.

Mens coronavirussen har lukket ned for stort set alle fodboldligaer i Europa, træner den svenske fodboldstjerne Zalatan Ibrahimovic med hos Allsvenskan-holdet Hammarby.

Umiddelbart er det med formålet at holde formen ved lige, inden han igen skal tørne ud for AC Milan i Serie A. I Hammarby drømmer nogle dog om, at træningsbanen i den svenske hovedstad ikke bliver det eneste, som kommer til at blive betrådt af Zlatans størrelse 47.

Hammarby-spilleren Abdul Khalili håber nemlig, at Zlatan bliver en del af holdet, når hans kontrakt med AC Milan udløber til sommer.

- Det er klart, at jeg håber, at han skifter, men jeg ved det ikke. Vi får at se, hvad der sker, siger han til Fotbollskanalen.

En af verdens bedste

Indtil videre har han haft fornøjelsen af to træningspas med den svenske angriber, og han er meget imponeret over den 38-årige angribers evner.

- Han har en speciel aura, når du passerer ham, føler du det.

- Han er en af verdens bedste fodboldspillere, så det er altid rart at have kvalitetsspillere på banen. Koncentrationen højnes automatisk og bliver bedre, siger Khalili.

Sportschef: Zlatan synes, det er sjovt at være her

Abdul Khalili og resten af Hammarby-mandskabet skal dog i første omgang bare tænke på at træne sammen med Zlatan Ibrahimovic. Det siger holdets sportschef, Jesper Jansson, som har lagt ansvaret for fremtiden over i svenskerens hænder.

- Zlatan synes, det er sjovt at være her.

- Han har kontrakt med Milan. Vi spekulerer ikke på noget, siger Jansson.

Sidste år købte Ibrahimovic sig ind i Hammarby og blev medejer af klubben, og derfor overlader Jansson trygt kontakten til AC Milan til Zlatan Ibrahimovic.