Hvidovre tager FCM-idé et skridt videre: Kør din bil ind på stadion

I Hvidovre IF har man fundet på en lidt særlig idé, så man kan få tilskuere ind på stadion, hvis det igen bliver muligt.

FC Midtjylland kom op med en genial idé, da de inviterede tilskuere til Superliga-fodbold, hvis det bliver muligt, ved at tilbyde dem fodbold på storstærme ude foran stadion.

Men nu har 1. divisionsholdet Hvidovre IF taget den et skridt længere.

De vil ligeledes have folk til at komme i biler, men hos dem kan de komme endnu tættere på. De kan nemlig komme helt ind og holde på atletikbanen, der omkranser græstæppet på Pro Ventilation Arena

- Det kom lidt af FC Midtjyllands tiltag om drive in-fodbold, og så tænkte jeg: 'Vi har en løbebane, hvor der er plads til 50 biler. Vi prøver det sgu,' siger salgs- og sportschef Peter Lassen til bold.dk.

Han fortæller videre, at der må være fire mand i hver bil. Det betyder, at 200 tilskuere kan komme ind og se kampene.

I første omgang lød en billetpris på 1000 kroner per bil, men den pris kommer Peter Lassen til at nedsætte til 500 kroner onsdag, fortæller han til TV 2 SPORT.

- Den var måske lige høj nok. Vi vil jo gøre alt for at støtte vores hold, og vi prøver alt, der er muligt. Men det er svært i disse tider. Vi har oplevet stor opbakning til holdet, og alle omkring er meget villige til at støtte op. Så vi skal nok få billetterne solgt, siger han.

Stor fokus på sikkerheden

Salgs- og sportschefen understreger, at de kommer til at overholde alle regler i forbindelse med kampene, hvis og når 1. division igen bliver optaget.

- Blandt andet skal vinduerne på bilerne være lukkede, og bilerne kommer til at holde med to og en halv meter imellem hinanden, hvor det anbefalede jo er to meter. Alt, hvad der skal overholdes, bliver overholdt. Vi tager det hele meget alvorligt, understreger Peter Lassen til TV 2 SPORT.

Planen er desuden, at man kan bestille øl, sodavand, pølser og flæskestegssandwich via sms og få det bragt ud til bilerne, da det kun er muligt at forlade den, hvis man skal på toilettet.

En bakke vil så blive placeret uden for bilen, så man kan tage imod den uden kontakt med personalet.