Fodbold

Zlatan bliver i Sverige, selvom Milan vil have ham hjem

AC Milan har kaldt sine udenlandske spillere tilbage til Italien, men Zlatan Ibrahimovic bliver i Sverige og træner med hos Hammarby.

Den svenske fodboldveteran Zlatan Ibrahimovic tager ikke tilbage til AC Milan, før han ved, hvornår træningen igen begynder på træningsanlægget Milanello.

Det er den melding, Zlatan har givet sin italienske arbejdsgiver, ifølge den store italienske sportsavis Gazzetta dello Sport.

I stedet forbliver Ibrahimovic i Stockholm, hvor han i øjeblikket træner med førsteholdet i Hammarby IF, som han i november købte sig ind i og nu ejer cirka en fjerdedel af.

I Sverige er det stadig tilladt for fodboldhold at træne sammen, og det tiltaler lige nu Zlatan mere, fortæller Hammarbys direktør, Henrik Kindlund, til svenske Aftonbladet.

- Han tager det dag for dag. Det er omtrent så meget, vi ved på nuværende tidspunkt. Vi planlægger heller ikke vores forretning på grundlag af, om han er involveret eller ej, men vi træner videre, og dukker han op, så dukker han op. Lige nu tænker jeg, at han i hvert fald træner med de næste par dage.

Grunden til, at AC Milan nu har kaldt sine spillere hjem, er, at de skal afsone to ugers hjemmekarantæne i Italien, inden de kan slutte sig til holdet. Derfor ønsker klubben, at alle spillere er klar, når der bliver givet grønt lys til, at de igen kan træne sammen.

Den italienske Serie A er i øjeblikket sat på pause på ubestemt tid, men tidligere på ugen sagde formanden for den italienske olympiske komite, Giovanni Malago, at han regner med, at træningen igen kan begynde i starten af maj.

Udover Zlatan Ibrahimovic har fem andre Milan-spillere fået besked om at vende tilbage. Heriblandt danske Simon Kjær.