Fodbold

Zlatan reagerer stærkt mod sin tidligere klub: - Jeg har været for venlig

Angriberen fremhæver blandt andet, at han har givet Malmø FF mere end 100 millioner kroner.

Zlatan Ibrahimovic spillede fredag formiddag en intern træningskamp for den svenske klub Hammarby, som han ejer en fjerdel af.

Men selvom svenskeren fik scoret et enkelt mål, var det ikke kampen, de fremmødte journalister ville snakke om efterfølgende.

Det er på børnehaveniveau, vi er større end det

Zlatan Ibrahimovic

Den karismatiske fodboldspiller er nemlig blevet udsat for massiv kritik fra Malmø FF's fans - klubben, hvor han begyndte sig karriere. Nu svarer svenskeren for første gang igen.

- Jeg føler, at jeg har været for venlig. Jeg har gjort noget godt for dem, når jeg har givet dem mere end 100 millioner. Jeg mener, det er vel godt for en klub i Allsvenskan at få 100 millioner i disse tider. Så skal du være taknemmelig, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Aftonbladet til Dplay.

Fansene er utilfredse med, at han har valgt at købe sig ind i Hammarby, som er en af konkurrenterne i den svenske liga. Zlatan Ibrahimovic spillede i Malmø FF fra 1999 til 2001, hvorefter han skiftede til Ajax.

Statue ødelagt

De kritiske fans har sågar valgt at vandalisere den statue af Zlatan Ibrahimovic, som er blevet rejst ude foran stadionet i Malmø. Flere gange.

Men den slags opførsel har stjernen ikke meget tilovers for.

- Jeg synes det er en skam. De ønsker opmærksomhed, og medierne skriver om det. Det er på børnehaveniveau. Vi er større end det.

Alligevel føler han ikke, at det ændrer på, hvad han opnåede i det svenske.

- Situationerne med statuen var, hvad de var, men det betyder ikke, at min historie vil blive revet ned. Den vil forblive for evigt, siger Zlatan Ibrahimovic.

Statuen blev opført i oktober 2019 i Malmø, men er nu endt med at blive flyttet.