Fodbold

Svensk stortalent blev chokeret over gave fra Zlatan

Et af Hammarbys største talenter modtog en noget uventet gave fra den svenske stjerneangriber.

Da den italienske liga blev lukket ned i marts, drog Zlatan Ibrahimovic til Sverige. Her har han trænet med klubben Hammarby fra den bedste række.

Den svenske klub har været imponeret over hans niveau, men den karismatiske angriber har også imponeret på anden vis. Han har nemlig taget sig pænt af klubbens unge spillere.

Det har stortalentet Aimar Sher mærket på en særlig måde. Efter en snak med Zlatan Ibrahimovic, hvor den 17-årige spiller fortalte, at hans idol var brasilianske Kaká, fik han sig noget af en overraskelse.

- Jeg troede, at han lavede sjov med mig, men næste dag var der en Kaká-trøje på min plads i omklædningsrummet. Jeg var helt chokeret. Jeg bliver stadig lidt chokeret, når jeg tænker over det, siger Aimar Sher til Expressen.

Og det var ikke bare en af de trøjer, som alle kan købe. Zlatan havde nemlig en af Kakás egne trøjer liggende i sin samling.

- Jeg kan ikke beskrive, hvad jeg følte. Det er kæmpe stort af Zlatan. Nu hænger trøjen over min seng.

Han løfter alle

Zlatan har i det hele taget fået meget ros i klubben. Særligt Hammarby-træner Stefan Billborn har været imponeret.

- Han kommer her og er klart bedre end alle andre. Både taktisk og teknisk. Han er også stærk som en bjørn, lød det fra træneren i midten af april til Expressen.

Den positive holdning deler Aimar Sher med sin træner.

- Det har betydet rigtig meget at have ham til træningerne. Han har fået alle til at løfte niveauet. Han lærer os meget, og vi har været heldige at have ham her, Aimar Sher.

Og det er med at nyde det for Hammarby-spillerne. Zlatan kan nemlig været på vej retur til Italien, hvor han til daglig optræder for AC Milan.

De italienske klubber håber nemlig via ligaforeningen, at sæsonen kan genoptages i weekenden 13.-14. juni.