Fodbold

Hobro-formand brød ud i jubel midt i Kvickly: - Alle kiggede på mig

Hobro-spillerne kan se frem til snart at spille Superliga igen. De ligger lige nu nummer 12 ud af 14 hold.  Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Lars Kühnel, formand i Hobro IK, kunne ikke holde glæden tilbage, da han læste, at regeringen nu havde givet grønt lys til at starte Superligaen igen.

- JAAA!

Sådan lød det midt inde i Kvickly i Hobro, da Lars Kühnel, bestyrelsesformand i Hobro IK, modtog nyheden om, at regeringen har givet grønt lys til sport uden tilskuere.

- Alle kiggede på mig, som om jeg var idiot, griner Lars Kühnel, som spontant brød ud i en mindre jubel foran køledisken, da den gode nyhed tikkede ind.

- Det betyder virkelig, virkelig meget, det er ren glæde, siger han til TV 2 SPORT.

Hobro er 'helt ude af alle risici for konkurs'

I Hobro-lejren betyder nyheden mere, end at det bare bliver fantastisk at komme tilbage på fodboldbanen og genoptage turneringen.

Forleden sagde Lars Kühnel i et interview med Nordjyske, at klubben klubben ville gå konkurs, hvis de ikke snart kom i gang med at spille igen. Nu er situationen heldigvis anderledes i Hobro.

- Nu er vi helt ude af alle risici for konkurs, nu er der slet ingen problemer overhovedet. Du drømmer ikke om, hvor lettet jeg er, siger Lars Kühnel.

- Vi har 50 ansatte og rigtig mange, der føler med vores fodboldklub, så jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er, det er helt vildt.

Fremover bliver det under andre forhold, der skal spilles fodbold, men det skal de nok finde ud, mener Lars Kühnel, der bare er glad for at første skridt er taget.

- Nu skal vi bare i gang med at spille noget fodbold, 11 mod 11 - og så er det bare at give den fuld gas, siger Lars Kühnel.

Men først skal han formentlig have de sidste dagligvarer i kurven, og måske viderebringe den gode nyhed til de stirrende kunder, inden han kan tage hjem og vente på yderligere information omkring genoptagelsen af Superligaen.