Fodbold

- Kan blive den største danske sportssommer nogensinde, siger Kjær

Selvom tvivlen ikke var stor for Simon Kjær, er han glad for, at de fire EM-kampe i Parken nu ligger fast. Det betyder fodbold- og folkefest.

- Det bliver en fantastisk sommer, som vi alle kan glæde os til. Men jeg må indrømme, at jeg aldrig havde troet på andet end denne løsning.

Fodboldlandsholdets anfører, Simon Kjær, sidder glad i Milano efter meldingen om, at der bliver plads til både Tour de France og EM-kampene i København næste sommer.

Simon Kjær har på nærmeste hold oplevet coronakatastrofen i det norditalienske og understreger, at alt skal sundhedsmæssigt falde på plads, for at fodbolden, de mange fans og hele Danmark får denne 'fantastiske' sommer.

- Jeg har med egne øjne set i Norditalien, hvor slemt det kan ramme. Vi skal have forudsætningerne på plads. Men så kan det også blive den største sportssommer i Danmark nogensinde, siger Simon Kjær til TV 2 SPORT.

Selvom Simon Kjær ikke havde forestillet sig andet.

- Den mulighed med fire EM-kampe i Parken ville aldrig komme igen.

Så var frygten større end tvivlen.

- Men nu er det den realitet, vi har arbejdet efter og håbet og troet på, og jeg må indrømme, at selv efter vel 500 kampe på internationalt plan, så giver det myrekryb at tænke på næste sommer.

- På landsholdets vegne kan jeg roligt sige, at vi glæder os helt vildt meget. Det bliver en fodboldfest, en folkefest, og vi har store chancer for at skabe nye minder for generationer - som EM-holdet gjorde det i 92, siger Simon Kjær.

EM bliver afviklet fra 11. juni - 11. juli næste år.