Fodbold

Koeman taler ud efter hjerteproblemer: - Var lidt af et chok

Den 57-årige hollandske landstræner, Ronald Koeman, er ved godt mod efter hjerteproblemer.

I et opslag på sin Instagram-profil melder den tidligere stjernespiller og nuværende hollandske landstræner, Ronald Koeman, sig igen klar til at stå på sidelinjen.

- I dette øjeblik har jeg det godt. Og det betyder, at jeg rammer den med fuld kraft, så snart bolden begynder at rulle igen.

Udmeldingen kommer under en uge efter, han følte sig utilpas og blev indlagt med hjerteproblemer på et hospital i Amsterdam.

Her var han gennem et kirurgisk indgreb, der stabiliserede hans tilstand.

- Det var lidt af et chok sidste weekend. For mig selv, selvfølgelig, men især for min familie og for mine venner.

Han blev derfor udskrevet tidligere på ugen. Efter oplevelsen er han meget taknemlig for den hurtige hjælp, lægerne gav, og hele deres måde at behandle ham på.

Han er hjemme ved familien igen, men episoden har sat nogle tanker i gang hos den tidligere stjernespiller.

- Som et resultat af denne begivenhed bliver du klar over, hvad der virkelig betyder noget i livet.

- Det er fantastisk for mig at se, hvor mange mennesker, der har reageret på det. Og hvor mange søde beskeder jeg har modtaget. Fra bekendte fra fodboldverdenen, fra klubber. Men også fra helt ukendte mennesker. Det har løftet mit humør, og jeg vil gerne takke alle for det.

Han har stået i spidsen for det hollandske herrelandshold siden 2018. Det er også det job, han glæder sig til at komme tilbage til, når der igen må spilles fodbold i Holland fra 1. september.