Fodbold

Juventus-kaptajn sviner Balotelli og tidligere holdkammerat

Giorgio Chiellini langer i sin nye selvbiografi ud efter Mario Balotelli og Felipe Melo. Balotelli svarer igen.

Han har i mange år stået som en del af Juventus og det italienske landsholds stærke defensiv, men med sine 35 år begynder karrieren at lakke mod enden for Giorgio Chiellini.

Derfor har han mange historier at fortælle fra en lang karriere, der startede i 2000 i Livorno, men siden 2005 har holdt ham i storklubben Juventus.

I sin nye selvbiografi, der udkommer i næste uge, fortæller han blandt andet om et anstrengt forhold til landsholdskollegaen Mario Balotelli.

- Mario er en negativ person uden nogen respekt for gruppen, skriver Giorgio Chiellini i sin bog ifølge AS.

- Nogle mente, han var blandt de fem bedste spillere i verden. Jeg synes aldrig, han var i nærheden af top-10 eller top-20.

Brasilianske Felipe Melo, der spillede i Juventus fra 2009-2013, får heller ikke pæne ord med på vejen fra sin tidligere anfører.

- Felipe Melo var endnu værre end Balotelli. Han var den værste. Jeg kan ikke tåle de respektløse, der aldrig vil indordne sig, siger Giorgio Chiellini.

- Jeg var altid på randen af at komme op at slås med ham. Jeg sagde til ledelsen, at han var et dårligt æble.

Balotelli svarer igen: I de mindste er jeg ærlig

Selvom bogen altså endnu ikke er udkommet, så har afsløringerne af Chiellinis citater fået Mario Balotelli til at gå til modangreb på sin landsmand.

- I det mindste har jeg ærligheden og modet til at sige den slags ting ansigt til ansigt med mennesker, siger Mario Balotelli i en Instagram-story ifølge football-italia.

- Du har haft så mange muligheder for at gøre det her som en mand, men det gjorde du ikke. Hvem ved, hvad du kommer til at sige om dine nuværende holdkammerater i fremtiden? Du er en mærkelig anfører, siger Mario Balotelli.

- Hvis det er det her, det vil sige at være en mester, så foretrækker jeg ikke at være en mester. Og jeg har aldrig vist manglende respekt for landsholdstrøjen.

Mario Balotelli, der til daglig spiller for Serie A-bundproppen Brescia, har spillet 36 kampe for Italien og scoret 14 mål. Han har dog ikke repræsenteret sit land siden en Nations League-kamp mod Polen i den 9. juli 2018.